LJUBAVNICA PRVE KLASE RASTURILA JE SVAKU PORODICU BEZ PROBLEMA, A I GRIŽE SAVESTI: Zavela dečka kojem je menjala pelene, a onda je drastično promenila izgled (FOTO)

Autor:

Lifestyle

31.05.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzgodnija ljubavnica više nije broj jedan nakon što je nabacila nekoliko kilograma više, ali i dalje je prava bomba spremna da uništi svaki odnos.

LJUBAVNICA PRVE KLASE RASTURILA JE SVAKU PORODICU BEZ PROBLEMA, A I GRIŽE SAVESTI: Zavela dečka kojem je menjala pelene, a onda je drastično promenila izgled (FOTO)

Foto: Instagram/larsapippen

Rijaliti zvezda Larsa Pipen (49) poznatija je javnosti kao bivša najbolja drugarica Kim Kardašijan i bivša supruga NBA legende Skotija Pipena. Ona je privlačila pažnju gde god da se pojavi i to svojim telom, ali i lepotom oduzimala je dah kako slobodnima tako i zauzetima.

Nadimak kojim se ona ponosi je "žderačica muškaraca", jer na koga ona "baci oko" taj nema nikakve šanse.  Međutim, ona je počela mnogo da se goji, iako na Instagram fotografijama koje objavljuje deluje i više nego dobro, ipak stvarnost je malo drugačija. Samo deo onoga kako sada izgleda osvanulo je na fotografiji gde je u vešu, iako se vešto potrudila da sakrije sve nedostatke.

Lice joj se promenilo preko noći, a mnogi misle da je uradila neke estetske zahvate ili je samo ostarila. Ipak, svaka njena fotografija dosta je prerađena i uvek se slika našminkana, zbog čega je teško videti kako stvarno izgleda.

Inače, ona je sada u vezi sa Markusom Džordanom, koji je inače sin najboljeg prijatelja njenog bivšeg muža. Zlobnici kažu da je fatalna Larsa godinama gledala Markusa kako odrasta, s tim što je njegov otac, legendarni Majkl Džordan bio dobar prijatelj sa Larsinim bivšim mužem Skotijem sa kojim je igrao u istom timu. Često se mogu čuti komentari kako je Larsa nekada menjala pelene Markusu, a sada spava s njim po ceo dan.

- Srećni smo. Motivišemo jedni druge i svi su sasvim srećni zbog naše veze. Na dobrom smo mestu - istakla je ona.

Foto: Instagram/larsapippen

Larsa u brushalteru

Ovo nije prvi put da je u centru nekog skandala, a verovatno ni poslednji. Navodno je zbog nje košarkaš Malik Basli izbacio suprugu Montanu iz kuće dok je bila u drugom stanju, jer ga je njegova ljubavnica, odnosno Larsa ubedila da dete nije njegovo. Naravno, ispostavilo se da je dete njegovo, piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading