ROĐENI OTAC NIJE VEROVAO DA JE STRAŠNO MUČENA I SILOVANA: Nataša je oteta sa 10 godina, a narednih OSAM provela je sa PSIHOPATOM

Autor:

Lifestyle

30.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate li priču Nataše Kampuš?

ROĐENI OTAC NIJE VEROVAO DA JE STRAŠNO MUČENA I SILOVANA: Nataša je oteta sa 10 godina, a narednih OSAM provela je sa PSIHOPATOM

Foto: YouTube/ Jutarnji list

Nataša Kampuš oteta je 1998. godine kada je krenula u školu i tada je imala samo 10 godina. To je dovelo do jedne od najvećih potraga za nestalim osobama u Austriji, ali tragova nije bilo. Potraga za njom promenila se nakon izveštaja da su videli kako je dvojica muškaraca unose u beli kombi. U skrivenom podrumu bez prozora Priklopilove kuće, gradiću severoistočno od Beča, Nataša je bila zatočena. Ovde je pretrpela seksualnu i fizičku torturu te joj je najpre bilo zabranjeno napuštati podrum pod bilo kojim uslovima. Bila je prisiljena da kuva i čistiti za Priklopila jer joj je postupno omogućen pristup dodatnim prostorijama u kući. Dao joj je na raspolaganje knjige i radio i nije mu smetalo da se sama školuje.

Na kraju je Priklopil pristao da mu se Nataša pridruži na odmoru. Kada je ona imala 18 godina, dobila je dopuštenje da usisa automobil blizu prilaza kuće. Na kratko je nestao iz vidokruga i udaljio se od zvuka usisavača jer je imao poziv. Nataša je iskoristila ovu priliku da pobegne, odjurivši do komšije i predstavivši se. 

Foto: Youtube/girlboss videos

Nataša Kampuš

Kontaktirali su policiju. Kasnije je utvrđeno da ona ima Stokholmski sindrom jer je izjavila da joj je žao otmičara. Na pomenutu dijagnozu ona se strašno uvredi.

Inače, verovalo se na početku da je Nataša pobegla od kuće jer se dan ranije posvađala sa majkom. Međutim, ne veruju svi Natašinim rečima. Otac Ludvig Koč pripada ovoj grupi. U knjizi koju je 2013. napisala zajedno sa Alanom Holom, može se pročitati da je on osporio reči svoje ćerke.

- Podrum je izgledao kao da u ovoj prostoriji odavno niko nije živeo. Devojka iz podruma je mit. Čekala je da pobegne do svoje 18. godine jer nije htela da ide kući, niti da se vrati porodici - navodi se u knjizi.

Ona je kasnije objasnila je šest meseci nijie izlazila iz sobe, a tek kasnije počela je da boravi napolju. Takođe, prvi put je silovao sa 14 godina, a kasnije je terao da šeta naga. Sama se obrazovala i nekada je izgladnjivao kao deo kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading