OVAKO SU SE UPOZNALI ANASTASIJA I GUDELJ: Ključnu ulogu odigrala je jedna osoba, a ubrzo pevačica je morala da povuče DRASTIČAN POTEZ

Autor:

Lifestyle

30.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj upoznali su se preko prijatelja, a za kratko vreme njihova veza postala je ozbiljna.

OVAKO SU SE UPOZNALI ANASTASIJA I GUDELJ: Ključnu ulogu odigrala je jedna osoba, a ubrzo pevačica je morala da povuče DRASTIČAN POTEZ

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj u vezi su malo više od godinu dana. Nedavno, par je objavio da je Anastasija u drugom stanju, odnosno da čekaju prvo zajedničko dete, ali je sinoć fudbaler saopštio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram tužnu vest - Anastasija je izgubila bebu. Tim povodom obratili su se javnosti i zamolili za razumevanje:

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Gudelj.

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Nemanja Gudelj Instagram stori

Da podsetimo, ovako je Nemanja govorio o Anastasiji eksluzivno za "Republiku":

- Bio sam van sebe od sreće kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga. Još uvek je rano za to ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom - rekao nam je on, a ceo intervju pročitajte ovde.

Kada se vratimo u prošlost, možemo videti da je par oduvek sve uspešno savladavao. Njihova prepreka bila je udaljenost, te je Anastasija često putovala kod svog dragog. Inače, oni su se upoznali preko prijatelja, koji je očigledno "kumovao" ovoj vezi, a nakon par zajedničkih izlazaka dopali su se jedno drugom i otpočeli vezu. Anastasija je ubrzo morala da ode kod fudbalera jer je njegov posao zahtevao da bude u Španiji.

- Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su tek mesec dana u vezi, a ona je pre nekoliko dana otputovala kod svog dragog - rekao je izvor za "Blic", pre nešto više od godinu dana.

Da podsetimo, kada je Anastasija objavila da je u drugom stanju, naravno osim njih, posebnu radost pokazala je pevačica Ceca Ražnatović, njena majka. U jednoj od emisija rekla je:

- Kada mi je Anastasija preko video - poziva saopštila da čekam i treće unuče, bila sam presrećna. Ta vest za mene nije bio šok, već prelepo iznenađenje. Ovo je veliki blagoslov od Boga za čitavu porodicu. Tasa se sada sjajno oseća, nije razmažena, samo malo više spava nego obično, ali to je normalno - rekla je Ceca u "Ceca Show".

Anastasija nije prisustovala 18. rođendanu sestre Helene Ocokoljić kako bi dobila sve neophodne papire za stalan boravak u Španiji, s obzirom na to da nije jednostavan proces, nije mogla da napusti državu i dođe na rođendan.

Pogledajte njihove fotografije u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading