POZNATI REŽISER IMA BIZARNE FETIŠE: Ispovest radnika kluba "Tražio je striptizetu sa najvećom zadnjicom, a prsti su joj posle njega bili PLAVI"

Autor:

Lifestyle

30.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filimski režiser ponovo se nalazi u centru skandala nakon što je javnost saznala kako se ophodio prema striptizeti u jednom klubu.

POZNATI REŽISER IMA BIZARNE FETIŠE: Ispovest radnika kluba "Tražio je striptizetu sa najvećom zadnjicom, a prsti su joj posle njega bili PLAVI"

Foto: Shutterstock

Norkal Lolajf radio je u striptiz klubu, a nedavno se pojavio u u podkastu pod nazivom "Get in the Car", a ispričao je kako je slavni Oskarovac, Kventin Tarantino, lizao stopala striptizeti dok joj nisu poplavela.

Objasnio je da je posetio pomenuti klub i tražio je striptizetu sa najvećim grudima i zadnjicom, a onda je navodno otišao u prostoriju gde je posmatrao akciju na monitoru iz znatiželje.

- On je sedeo, ona se spremala da obavi svoj posao, počela je skidati gornji deo. I on je tada ustao, bacio ju je na stolicu, skinuo joj štikle jednu po jednu, obe cipele, samo je počeo lizati donji deo stopala, sisati nožne prste - rekao je bivši radnik kluba.

Foto: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Kventin Tarantino u emisiji

Rekao je da joj je lizao prste narednih 30 minuta, a dok je završio posao prsti su joj postali kao suve šljive. U prošlosti, Tarantino je odbacivao kritike zbog toga što u svojim filmovima prikazuje ženska stopala usred tvrdnji da je snimanje stopala Margo Robi, Margaret Kvoli i Dakote Faning izazvalo fetiš obožavatelja. Onda je 2021. godine rekao da to ne shvata ozbiljno već da samo misli da je izabrao pravi smer. Da bi branio svoju odluku u snimanje filmova uključio je mnogo ženskih stopala.

- U puno dobrih redateljskih filmova ima i mnogo stopala. Kao, pre mene, fetišizam stopala osobe definisao je Luis Buñuel, još jedan filmski reditelj. Hičkog je optužen za to i Sofija Kopola je optužena za to - objasnio je on, a prenosi "net.hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading