GLUMAC JE GODINAMA SKRIVAO KANIBALIZAM, SILOVANJE I MUČENJE: Ispovest njegove žrtve "Opsednut je kostima, a u podrumu ima OVO" NEĆE VAM BITI DOBRO

Autor: N.J.

Lifestyle

29.05.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakla je da najviše žali zbog toga kako se trenutno osećaju njegova deca.

GLUMAC JE GODINAMA SKRIVAO KANIBALIZAM, SILOVANJE I MUČENJE: Ispovest njegove žrtve "Opsednut je kostima, a u podrumu ima OVO"  NEĆE VAM BITI DOBRO

Foto: Instagram/paigelorenze, Shutterstock

Američki glumac Armi Hamer bio je u braku sa Elizabet Čejmbers sa kojom ima dvoje dece, a baš tada, odnosno u periodu kada je bio sa njom procurele su poruke o kanibalizmu i silovanju. Sve je počelo još 2017. godine kada ga je bivša devojka optužila za silovanje. Ona je javno na konferenciji za medije progovorila o gnusnim stvarima koje joj je Harmer radio dok je imala samo 20 godina. 

Međutim, ispovest nesrećne devojke ispostaviće se kao pokretač lavine i otkriće brojnih glumčevih nastranih zlodela koje je činio brojnim devojkama. U dokumentarcu "House of Hammer"  prikazana su uznemirujuća svedočenja devojaka nad kojim se glumac iživljavao. Dokumentarac sadrži intervjue sa Kortni Vučeković i Džulijom Morison, dve Hamerove bivše devojke koje su navodno doživele zlostavljanje od Hamera. U trejleru žene dele tekstove, snimke ekrana i glasovne poruke za koje tvrde da im je poslala bivša holivudska zvezda. Naravno, on je sve porekao.

Takođe, njegova bivša devojka malo nakon tih poruka otkrila je nešto još podjednako šokantno.

 

Izopačena veza sa Pejdž

Pejdž Lorenc (25) imala je izopačenu vezu sa njim krajem 2020. godine. Progovorila je o tome kako je on navodno želeo da jede delove njenog tela.  Tvrdi da je bio opsednut "mesom, kostima i venama" i da ona mora biti ponosna na modrice koje je zadobila kao rezultat grubih BDSM seansi.

Foto: Instagram/paigelorenze

Pejdž na plaži

Inače, BDSM su erotske prakse i igre koje uključuju vezivanje, povređivanje...

- Rekao mi je da u podrumu svoje porodične kuće u kojoj su živeli Elizabet i on, ima lutke za vežbanje vezanja užeta. Naježilo me, iskreno. Bilo je stvarno čudno. Nikad pre nisam ni čula za tako nešto - rekla je ona za "Sun" i dodala:

- Uopšte ne pokušavam da izazovem sramotu. Ali mislim da opasni muškarci koriste ovo kao dimnu zavesu za zlostavljanje i ranjavanje žena za vlastiti seksualni užitak. Smatram ga odgovornim i mislim da zna da je naneo mnogo bola ženama, čak i ako to sada ne želi da prizna. A moć je u brojevima. Mislim da je ova (situacija) užasna, tako je nepravedno prema njegovoj deci i mislim da su svi zgroženi i šokirani.

Foto: Instagram/paigelorenze

Pejdž u belom džemperu

Još jedna žrtva?

Još jedna navodna ljubavnica koja je istupila s tvrdnjama o njemu, poznata na Instagramu kao Nastja D, takođe je podelila fotografije poruka gde je pisao o pravljenju pojasa za grudi, a njegova bivša devojka Pejdž tvrdi da je glumac pričao o davljenju vlastitog kućnog ljubimca tokom izliva besa, iako kaže da ga nikad nije videla da to čini.

Kaže da je tokom seksa često držao rukama oko grla, grizao i stiskao. Takođe, da joj je urezao slovo "A" u kožu iznad stidne kosti pre nego što je polizao krvavu ranu i time se pohvalio svojim prijateljima. Maštao je o odnosu sa "mlohavim telom" i njihova kratka romansa ostavila joj je "muku u želucu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading