NAJOZLOGLAŠENIJA NASTAVNICA ZAVODILA JE UČENIKE I IMALA AFERE: Skidala se i slikala, a onda je uradila nešto NEČUVENO!

Autor: N.J.

Lifestyle

20.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ejmi Kups živi život pun obrta. Iz njenog ugla ona je pobožna katolkinja.

NAJOZLOGLAŠENIJA NASTAVNICA ZAVODILA JE UČENIKE I IMALA AFERE: Skidala se i slikala, a onda je uradila nešto NEČUVENO!

Foto: Instagram/ amy.kupps93

Ejmi Kups profesorka

Ejmi Kups (34) je pre godinu dana bila nastavnica i radila je u školi. Istina je ipak izašla na videlo. A šta je istina? Istina je da je Ejmi baš atraktivna nastavnica i da obožava da đaci balave za njom, a onda su otkrivene i njene afere.

Suprug joj je tolerisao mnogobrojne nage fotografije i drugi eksplicitan materijal na sajtu za odrasle, ali kada se pročulo za afere - razveo se. Posle se saznalo da ni on njoj nije bio veran.

Kada su se rastali i škola je saznala za njen "posao" zbog čega je dobila otkaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Onda se desilo nešto još gore

Ona je 2021. godine otišla u klub gde je primetila da je neki momak gleda. Nije shvatila da je reč o nekom dečku iz njenog bivšeg odeljenja kom je predavala 2016. godine. Proveli su noć zajedno, a ujutru joj je rekao "gospođice Kaps", zbog čega je odmah znala šta je istina. On je imao 22, a ona 33 godine i nije videla problem u tome.

- Ludo je što ću imati bebu sa bivšim učenikom, ali isto se može dogoditi u bilo kojoj profesiji. Možda ću dobiti mnogo neprijatnih komentara ako ovo podelim sa svetom, ali ja sam dobra osoba i biću odlična majka ovom detetu. Ipak, bila sam šokirana. Da budem jasna, nisam imala pojma da je on moj bivši učenik i da sam znala, ne bih otišla kući sa njim. Kada je test za trudnoću pokazao da je pozitivan, zanemela sam. Ja sam pobožna katolkinja, tako da abortus nije bio opcija za mene, iako podržavam pravo drugih žena da rade šta žele - rekla je prošle godine Kapsova, a preneo San.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Odlučila je da sama gaji dete, bez ičije pomoći.

- Rekla sam mu da ne mora da brine jer sam finansijski stabilna i ne želim vezu sa njim. Sama ću se brinuti o bebi i oboje smo bili zadovoljni što će svako da ide svojim putem. Njegova porodica nema pojma, inače bi bili zapanjeni. On, ako u budućnosti bude spreman za brigu o detetu, dobro došao je da upozna svoju bebu. Pred njim je mnogo dobrih godina u kojima treba da uživa. I ja sam uživala u dvadesetim - kaže ona, a prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading