ON JE PRAVI MUŽ SULTANIJE HUREM: Evo ko je otac njenog deteta, glumica ponosno objavila porodičnu fotografiju!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.02.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merjem Uzerli intrigira ljubavnim životom.

ON JE PRAVI MUŽ SULTANIJE HUREM: Evo ko je otac njenog deteta, glumica ponosno objavila porodičnu fotografiju!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Pantene Türkiye

Turska glumica Merjem Uzerli obožavana je kako od domaće tako i od strane javnosti, iako je mnogi pamte po ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni" gde je maestralno odigrala ulogu sultaniju Hurem - i to nije njeno jedino postignuće. Uloge su se gomilale, ali malo šta se znalo o njenom privatnom životu.

Dok je trajalo snimanje pomenute turske serije nagađalo se da li je ona u vezi sa glumcem i kolegom Halitom Ergenčom, što nijedno od njih nikada nije potvrdilo. Ali, zahvaljujući njenoj strasti prema fotografisanju strani mediji su naslutili o kom poznatom muškarcu je reč.

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Pantene Türkiye

Merjem Uzerli na dodeli nagrade

Malo ko zna da Merjem ima profil gde objavljuje fotografije koja su inače njena dela. Tu je medijima zapala za oko fotografija gde sedi u krilu muškarcu i brije ga. Ne bi rekli da nije samo model u pitanju.

Nedavno, glumica je konačno podelila fotografiju sa svojom decom i predstavila ih javnosti. Starije dete, odnosno devojčica Lara dobijena je iz odnosa sa biznismenom Kanom Atešom. Dok se za drugo dete priča da je otac iz Amerike. Međutim, počelo je da se piše da je reč o turskom glumcu Čaglaru Ertugluru koji poznat kao Kerem iz serije "Ljubav na pomolu". Oni se nisu oglašavali, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading