LJUBAVI JE KRAJ ALI NE I PODRŠCI: Nakon razvoda manekenka JAVNO uz bivšeg, a razlog je ono čega su se mnogi plašili!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.02.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka je podržala svog bivšeg muža.

LJUBAVI JE KRAJ ALI NE I PODRŠCI: Nakon razvoda manekenka JAVNO uz bivšeg, a razlog je ono čega su se mnogi plašili!

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Brazilska manekenka Žizel Bundšen napisala je iskrenu poruku za bivšeg supruga i igrača američkog fudbala Toma Brejdija nakon njegove objave da se povlači nakon 23 godine sjajne karijere što je objavio na društvenim mrežama.

- Želim ti samo divne stvari u novom poglavlju u životu - napisala je ona ispod njegove objave na Instagramu, koja je između ostalog sadržala fotografije njihove dece i nje.

On je prvobitno prošle godine u februaru istakao da se povlači, a onda je promenio odluku i opet igrao nakon 40 dana.

- Odlazim u penziju, zauvek. Znam da je prošli put proces bio prilično težak. Pa, kad sam se jutros probudio, zaključio sam da ću jednostavno pritisnuti dugme snimanje i prvo vas obavestio. Samo jednom tako emotivno možeš da odeš u penziju, a ja sam to iskoristio prošle godine. Hvala vam svima mnogo. Mojoj porodici, saigračima, takmičarima, ima vas previše. Hvala vam što ste mi omogućili da živim apsolutni san, ne bih ništa menjao - rekao je on u videu, a piše "Foks".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Takođe, on se posebno zahvalio bivšoj supruzi koja je uradila sve što je mogla za porodicu, pružila podršku i omogućila mu da se fokusira na karijeru. Inače, oni su objavili da se razvode nakon 16 godina braka. Imaju sina i ćerku, a navodni razlog je to što više ne funkcionišu zajedno. Oni su tada angažovali advokate kako bi podelili imovinu koja vredi milione dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading