BEZ IZGOVORA: Ovo je idealna poza za sve lenje partnere - Probajte "KAŠIKU" u intimnim odnosima!

Autor:

Lifestyle

01.02.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste umorni ovo je prava poza za vas!

BEZ IZGOVORA: Ovo je idealna poza za sve lenje partnere - Probajte "KAŠIKU" u intimnim odnosima!

Foto: Pixabay/ Stas_F

Sreća u ljubavi

Seks je važan deo svake veze, ali nekada pod uticaj svakodnevnih obaveza, parovi jednostavnu nemaju snage da se prepuste akrobacijama u krevetu. Zato, sada možete da pokušate sa pozom koja uopšte ne zahteva preteranu aktivnost, ali podjednako pruža osećaj užitka i povezanosti, što mnogi parovi i vole.

Kašika poza

Ovo je poza gde su oba para na boku, žena ispred muškarca, okrenuta leđima. Tela bi trebalo u potpunosti da se dodiruju. Ovo je izuzetno intiman položaj u kom će svaki par uživati. Seksualni odnos može biti izuzeto prisan i intezivan ili pak "slabiji" kako biste se maksimalno opustili i uživali.

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena u zanosu na krevetu

Još neke poze koje parovi vole

Na osnovu istraživanja, otkriveno je koje su poze najpopularnije u Londonu, a neke od njih baš iznenađuju. Istraživanje stručnjaka za seks obuhvata analizu podatka Gugl trendova o 17 seksualnih položaja kako bi se otkrilo koje su poze najpopularnije. Ispostavilo se da su ljudi više za “klasiku“, prenosi “Dejli star“.

Ležeći položaj bio je najtraženiji položaj za seks, a misionarski je bio na drugom mestu. Kaubojska poza je treća najpopularnija poza za parove koji žele da budu malo živahniji u krevetu.

Prednosti misionarske poze

U moderno doba njene prednosti su to što se na nju gleda kao na najintimniji položaj, izuzetno blizak i povećava povezanost kroz kontakt očima. To je takođe jedan od najmanje zastrašujućih položaja zbog nedostatka napora koji je potreban da jedno drugo postavite u ovaj položaj i nastavite sa seksualnim činom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading