JADNO MOJE DETE! Majka Ane Volš komentarisala novi tragu istrazi: Ako su joj locirali telefon, znači da nije ni izašla iz kuće!

Autor:

Lifestyle

14.01.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, danima potresa javnost u Americi i Srbiji.

JADNO MOJE DETE! Majka Ane Volš komentarisala novi tragu istrazi: Ako su joj locirali telefon, znači da nije ni izašla iz kuće!

Foto: Instagram

Najnoviji trag u istrazi je mobilni telefon koji je lociran u blizini porodične kuće Volšovih 24 sata nakon što se veruje da je nestala. 

Tim povodom se oglasila i Anina majka Milanka Ljubičić.

- Ako su locirali njen telefon u kući, to znači da ona iz nje nije ni izašla. Jadno moje dete, samo da je živa. I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer oni su imali dobar odnos, a imaju i decu - rekla je ona za Kurir.

Čupam kosu u strahu za ćerku

O nestanku svoje mezimice ranije je govorila i za naš portal i istakla da strahuje od ishoda istrage, ali je komentarisala i tragove koji su pronađeni u porodičnoj kući Volšovih.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Očajna sam od kad sam čula za te tragove. Kukam i čupam kosu u strahu za ćerku. Ne znam odakle mi snaga da ovolike dane čekam ishod potrage za Anom. Sumnjam u sve, ali ne mogu ni na koga da pokažem prstom i okrivim nekoga što je moje dete nestalo kao da je igla. Anin muž Brajan, moj zet je uhapšen i na policiji je da obavi istragu kako treba. Strašni su ti novi detalji, ali sve se nadam da nije njoj naudio. Troje dece mu je rodila. Mnogo su se voleli i lepo slagali. Iako u muci pomislim da možda on nešto krije, kao što i pomislim da i neko drugi zna gde je Ana i da joj je neko naudio, neću da izgubim nadu da će me starija ćerka Aleksandra iz Kanade pozvati i saopštiti mi da je živa i zdrava njena sestra, a moja ćerka - rekla je Milanka za Republiku.

Republika

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana i Brajan Volš

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara ove godine kada je krenula na let za Vašington. Policija intenzivno traga za njom već 13 dana, a njen suprug Brajan Volš uhapšen je zbog ometanja istrage.

Do sada je pronađen nož i tragovi krvi u podrumu kuće, a na obližnjoj deponije kese pune krvavih maramica, tepih, sekira i testera sa biološkim materijalom, a još uvek se čeka DNK analiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading