"NEKAD OPERE TANJIR NAKON DORUČKA I TAKO POKAŽE DA ME CENI" Devojka dala otkaz da bi se brinula o dečku, evo kakve ZAHTEVE on ima

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je dala otkaz zbog njega, on brine o njoj i finansira je.

"NEKAD OPERE TANJIR NAKON DORUČKA I TAKO POKAŽE DA ME CENI" Devojka dala otkaz da bi se brinula o dečku, evo kakve ZAHTEVE on ima

Foto: Izvor: Printscreeb/ Instagram/ sumerica

Samr Hokins odselila se i dala otkaz u školi kako bi bila zajedno sa partnerom Bigsom Krisom. Ona živi život bez stresa, potpuno rasterećeno, troši novac svog dečka, prenosi "Miror". Njena briga je njen dečko, a njihove objave formiraju kod ljudi podeljena mišljenja. Neki su ljubomorni na njih, a drugi opisuju takav način života kao nefeministički i zaostao.

Ideja o ženi koja je domaćica zaista nije ništa novo, evo šta kaze stručnjak za veze Ana Vilimson o tome:

- Na površini se čini kao blaženstvo. Ali to je potencijalno leglo za borbu za moć. Nema ništa loše u tome da samo jedan partner radi, ali moraju postojati jasnoća, poštovanje i nezavisnost u svakom trenutku za oboje - kaže ona i savetuje:

- Bez pristupa novcu tim ženama može biti mnogo teže da napuste vezu.

Foto: Izvor: Printscreeb/ Instagram/ sumerica

Samr Hokins i Bigs Kris

- Svakog jutra bez izostanka ustanem pre svog dečka Bigsa i uključim tuš tako da mu bude lepo i vruće kad uđe. Zatim mu napravim toplu čokoladu i on mi kaže šta želi za doručak. Što god poželi, dobije, bilo da je to piletina, pirinač ili sendvič sa jajima. Nakon što sam ga poljubila na rastanku dok je odlazio na posao, započinjem svoju rutinu čišćenja. Počinjem u dnevnom boravku, zatim kuhinja, spavaće sobe i na kraju kupatilo - kaže Samr i dodaje:

- Ponekad se Bigs vrati na ručak, prvo nazove kako bi rekao šta želi. Obično je to pica - priča ona i objašnjava kako izgleda njen dan.

Poslepodne obavlja poslove kao što su šetnja psa, kupovina, odlazak u teretanu ili tretmani lepote. Trepavice uređuje svake dve nedelje, nokte svake tri nedelje i ponekad ide u solarijum.

Kada on dođe kući, provode vreme zajedno, idu na film ili večeru, ili se jednostavno odmaraju uz grickalice.

- Biggs mi pokazuje koliko me ceni time što povremeno opere svoj tanjir nakon doručka. Takođe mi donosi cveće, čokolade i medvediće i kaže: "Hvala ti što si od kuće napravila dom". U posebnim prilikama razmazi me dizajnerskim torbama i cipelama. Nemam džeparac. On sve plaća i daje mi novac kad mi treba, kao da platim kazne za parkiranje. Ako idemo zajedno napolje, prebaciće mi novac da kupim novu odeću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumerica (@sumerica)

 

Ona je bila učiteljica u osnovnoj školi, a njeni roditelji i prijatelji na početku nisu lepo reagovali na njenu odluku.

- Moja porodica i prijatelji u početku su bili šokirani. Čak je i moja mama, koja je uvek radila, rekla: "Ti si kao domaćica iz 1950 - ih." Sada su srećni zbog mene jer sam ja srećna. Naš život za nas ima smisla. Žene su se borile da glasaju, da rade i da imaju izbor. Ovo je moj izbor i volim svoj život - završava ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading