ŠOK ISPOVEST! Jedva sam čekala prvi se*s sa njim, a onda je skinuo gaće i ZGRANUO ME: Očajna sam!

Autor: Republika

Lifestyle

05.01.2021

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav šok!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako većina ljudi smatra da veličina penisa nije toliko važna za seksualni odnos, iskustvo jedne Britanke govori sasvim drugačije.

“Ja imam 19, a moj dečko 21 godinu. Nekoliko nedelja smo zajedno, i mislim da je on najdivniji muškarac kojeg sam upoznala”, započinje ona svoju priču za The Sun.

“Počela sam da se zaljubljujem u njega, i sigurna sam da on isto oseća prema meni. Nisam želela da žurim sa vođenjem ljubavi, i on je poštovao moju želju i bez pogovora je čekao”, objašnjava devojka.

“Jedva sam čekala prvi seks sa njim, i kada smo se odlučili na taj korak, sve je bilo savršeno… bar na početku”, kaže Engleskinja i nastavlja:

 

 

 

“Predigra je bila neverovatna, i bila sam ubeđena da će seks biti fantastičan. Ali, kada je skinuo gaće, bila sam šokirana onim što sam videla. Njegov penis, čak i u punoj erekciji nije bio duži od 7,8 centimetara!”.

“Bukvalno nisam ni osetila kada je ušao u mene, jednostavno, koliko god da se on trudi, njegov polni organ “ne radi” bilo šta za mene. Te prve noći sam bukvalno pobegla iz kreveta… Pretvarala sam se da hitno moram u toalet”, priča Britanka.

“Očajna sam jer sam maštala o seksu sa njim a ovo je bio hladan tuš. Kako da mu kažem da je vođenje ljubavi bilo totalno razočaranje za mene?”, zaključila je devojka.

Odgovor terapeuta: Dobri ljubavnici brinu o partnerovom zadovoljstvu više nego o svom. Seks će se sigurno poboljšati kada se bolje upoznate. Ne zaboravite, žensko zadovoljstvo je vezano za klitoris a ne za unutrašnjost vagine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mare

08.01.2021 18:12

Puste zene...ne valja im 7 cm a ne valja im ni 27 cm...