OVA RIBLJA ČORBA JE GOTOVA ZA SAT VREMENA: Tako se JEDNOSTAVNO sprema, a ukus je takav da će svi misliti da ste kuvali satima!
Najbrži način da spremite riblju čorbu je ovaj.

Foto: youtube/printscreen/Slobodan Zivkov
Mnogi vole riblju čorbu ali se ne ustručavaju da je prave jer vlada mišljenje da ona mora i do sedam sati da se kuva na tihoj vatri!
Ovaj recept za riblju čorbu je gotov za svega sat vremena
Dobro ste čuli! Jednostavan i brzinski recept, a ukus će vas sigurno oboriti sa nogu. Ono što je sigurno, svi će misliti da ste je kuvali satima i tražiće sigurno da im sipate još!
Foto: youtube/printscreen/Slobodan Zivkov
Sastojci :
- 500 g fileta oslićaglava šarana
- dve šnicle šarana
- konzerva tunjevine u komadima
- 200 grama dagnji
- crveni luk
- celer
- beli luk
- šargarepa
- bosiljak
- pasirani paradajz ili sok od paradajza
- lovorov list
- maslinovo ulje
- kora limuna
- biber
- brasno
- aleva paprika
- so
Priprema:
Prokuvate filete oslića, šnicle i glavu šarana, biće vam dovoljno 15 minuta. Na maslinovom ulju propržite crni i beli luk, celer i šargarepu. Kada prokuvate ribu, odvojite kosti i isitnite. Dodajte sve u šerpu sa povrćem i nalijte vodom. Ujedno bi trebalo dodati i konzervu tunjevine koju ste prethodno iscedili. Nalijete sve sokom od paradajza, dodate začine, dagnje i malo narendane kore limuna. Biće vam potrebno maksimalno sat vremena, da dobijete jedinstvenu fuziju ukusa. Na samom kraju pomešate malo brašna i aleve paprike, promešate sa malo tople vode i dodate u šerpu kao laganu zapršku.
BONUS VIDEO:
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)