OVE ŠPAGETE SU BOLJE I OD BOLONJEZA: Ništa jednostavnije a ni ukusnije skoro niste probali, napravite ih još VEČERAS!
Ovako ukusne špagete još niste jeli.
Bolonjez špagete su poznate svuda u svetu, a sada smo vam spremili još bolji i originalniji recept koji će vas sigurno oduševiti.
Ako nemate inspiraciju, ljubitelj ste paste, probajte ovo još večera!
Sastojci:
- Špagete,
- 500 grama junetine,
- 170 grama crnog luka,
- jedan čen belog luka,
- 50 grama paradajz sosa,
- jedna konzerva pasiranog paradajza,
- dve srednje paprike,
- jedna puna kašika šećera,
- ulje
- so
- origano,
- bosiljak.
Priprema:
U lonac stavite ulje a zatim krenite meso da pržite. Zatim dodajte iscekani crni i beli luk, pa sve to lepo posolite po ukusu.
Nakon 5 do deset minuta dodajte paradajz sosa, i sve ostale začine i šećer.
Isekajte na papriku i dodajte je, i na kraju dodajte konzervu pasiranog paradajza. Sve to pustite 20 minuta na blagoj vatri da se krčka, a za to vreme skuvajte šagete.
Sve na kraju pomešajte i dodajte ako želite neki rendani sir.
Prijatno!
BONUS VIDEO:
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)