PROTEINSKI HLEB BEZ ŠEĆERA: Dugo drži sitim, NEMA belog brašna, a svež je nekoliko dana!
Ko je odlučio da se malo zdravije hrani mora spremiti hleb po ovom receptu!

Foto: shutterstock
Proteinski hleb odličan je uz neki zdrav namaz, sendvič ili kao dodatak jelu. Spremite ga po ovom jednostavnom receptu i oduševite ukućane.
Potrebno je:
Tri jajeta
500 grama mladog ili nemasnog sira
Jedan prašak za pecivo
Dve kašike maslinovog ulja
So po ukusu
Semenke (lan, bundeva, suncokret...)

Foto: pexels.com
Priprema:
Sastojci se promešaju i sipaju u kalup za pečenje. Prethodno u kalup za pečenje stavite papir za pečenje koji možete malo pokvasiti da biste dobili oblik. Izlijte smesu, pospite preko semenke. Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći 40 minuta kada se zagreje, objašnjava na Instagramu Ivana Đurović, koja inače pomaže ženama da poboljšaju kvalilet života.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
BONUS VIDEO:
Komentari (0)