TIRAMISU BOMBICE SPREMNE ZA ČAS: Neverovatno ukusne i savršene uz kafu
Ovo je sve što vam treba danas!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ slatkadomacica
Tiramisu u obliku bombica je savršen slatkiš za ove hladne dane. Još ako dodate i malo krema... Što bi rekli kratko, slatko, ukusno, a i savršeno uz kafu nakon ručka. Zahvaljujući Juliji Radojević imamo zanimljiv recept za tiramisu bombice koji je sama osmislila. Recept je za 15 bombica i baš je jednostavan. Potrebno je samo malo truda kako bi ispale savršene za još jedan kišan i tmuran dan.
Za 15 bombica:
- 100 mililitara espreso kafe
- 2 kašike šećera
- 1 kašika ruma po želji
- 250 grama maskarpone sira
- Krem za punjenje i kakao prah

Izvor: Printscreen/ Instagram/ slatkadomacica
Pogledaj galeriju

Izvor: Printscreen/ Instagram/ slatkadomacica
Pogledaj galeriju

Izvor: Printscreen/ Instagram/ slatkadomacica
Pogledaj galeriju

Izvor: Printscreen/ Instagram/ slatkadomacica
Pogledaj galeriju
Priprema:
2. U skuvanu kafu dodati šećer i rum, promešati.
3. Kafu dodati u piškote, promešati.
4. Zatim dodati maskarpone sir i mešati dok ne nastane smesa od koje se mogu formirati bombice.
5. Gotovu smesu odložiti u frižider na pola sata.
6. Od smese sada uzimati po malo, rastanjiti na dlanu, dodati malo krema i formirati bombicu.
7. Bombice uvaljati u kakao, višak kakao praha ukloniti sa bombica da ne budu gorke, ja sam to uradila uz pomoć cediljke (uvaljana bombica se stavi u cediljku i treska se dok se višak na odvoji).
8. Bombice su odmah spremne za jelo ali su još lepše ako malo odstoje u frižideru!
Ostalo je samo da uživate, prijatno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
BONUS VIDEO:
Komentari (0)