ŠEJK SA ČOKOLADNIM MLEKOM I KEKSOM: Deca ga obožavaju, a odrasli još više!

Autor: N.J.

Lifestyle

20.11.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savršeno uživanje za ovaj hladan i kišan dan!

ŠEJK SA ČOKOLADNIM MLEKOM I KEKSOM: Deca ga obožavaju, a odrasli još više!

Foto: Unsplash/ Victor Rutka

Čokoladni šejk

Jedan od odličnih recepata poslužiće tokom ove kišne nedelje, kada se uvijete u ćebe i pustite omiljenu seriju. Kada vam treba baš brza poslastica, ne treba oklevati, ovo je odličan izbor za sve iznenadne goste i one trenutke kada vas mrzi da pripremate nešto "komplikovanije". Ovaj recept za čokoladni šejk sa keksom  oduševiće sve ljubitelje slatkih kombinacija, a ova je jedna od posebnih! Sama priprema šejka nije posebno komplikovana tako da potrebno vam je sledeće:

170 grama nekog čokoladnog keksa, odnosno keksa koji je preliven čokoladom

120 mililitara čokoladnog mleka

80 mililitara mleka

100 mililitara slatke pavlake

Foto: pexels.com

Devojka drži šolju sa omiljenim napitkom

Priprema:

Potrebno je da stavite keks u blender i preko njega prelijete sve ostale sastojke. Dobićete šejk savršene teksture i fantastične boje! Ostalo je samo da izaberete lepu posudu ili času u kom ćete ga poslužiti. Možete ga dekorisati nekim čokoladnim mrvicama, bananom, a i ako ne dodate ništa svakako će biti savršen.

Prijatno!

Pak, ako ste ljubitelji nekih malo klasičnijih poslastica, onda bi definitivno trebalo da probate belu bajaderu sa kokosom. Priprema takođe nije komplikovana, a potrebni su vam pretežno sastojci koje već imate kod kuće. Ceo recept za fenomenalan spoj bele čokolade, keksa i kokosa pogledajte tako što ćete kliknuti OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading