HRSKAVO I NEODOLJIVO! Napravite DOMAĆI ČIPS i začinite po vašem UKUSU!
Njam, njam!
Potrebni sastojci:
- 8-9 većih krompira
- po potrebi ulje za prženje
Način pripreme:
Krompir očistimo od ljuske i ljuštilicom za krompir narežemo tanke kolutove. Potopimo u vodu da ogrezne i ostavimo 2-3 sata da odstoji da izvuče skrob. Preperemo u još jednu vodu. Osušimo na ubrusu i spremno za prženje.
U fritezi se prži svega nekoliko minuta dok krajevi krenu da rumene. Povadim na papirni ubrus da upije višak masnoće.
Možemo ga začiniti i origano ili raznim začinimo po sopstvenom ukusu.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)