POČELA JE SEZONA BLIZANACA: Pripremite se za velike promene, a jedan datum je ključan!

Autor:

Lifestyle

28.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona Blizanaca je započela 20. maja, donoseći sa sobom energiju živahnosti, duhovitosti i inteligencije.

POČELA JE SEZONA BLIZANACA: Pripremite se za velike promene, a jedan datum je ključan!

Foto: Shutterstock

Ova sezona je poznata po podsticanju želje za komunikacijom, druženjem sa prijateljima i beskrajnom zabavom. Iako postoje predrasude o sezoni Blizanaca kao vremenu dvoličnosti i nesklada, istina je da nam ova energija pruža osećaj slobode i otvorenosti.

Pun Mesec u Strelcu i ulazak Venere u Blizance

Pun Mesec u Strelcu, koji se desio 23. maja, omogućio nam je da istražujemo različite filozofije i izazovemo naše sisteme vrednosti. Istog dana, Venera je prešla u Blizance, što nam daje mogućnost da u romantičnim poduhvatima izaberemo intelektualizam.

Ulazak Jupitera u Blizance

Srećna planeta Jupiter ulazi u Blizance 25. maja, proširujući naš društveni krug i omogućavajući nam da pronađemo ljude koji nam najviše odgovaraju. Ovo je period kada možemo proširiti svoju društvenu mrežu i pronaći ljude koji će postati deo naše ekipe.

Merkur leti u Blizance

Informativan i radoznao Merkur leti u Blizance 3. juna, prikupljajući vesti i informacije koje će nam biti od velike važnosti u narednom periodu.

Foto: Shutterstock

Počinju velike promene

Ujedinjenje Sunca i Venere u Blizancima

4. juna, Sunce i Venera se ujedinjuju u Blizancima, stvarajući godišnju vezu dve planete. Ovaj aspekt nam pruža priliku da istražimo svoje emocije i produbimo svoje unutrašnje stanje.

Povezivanje Merkura i Jupitera u Blizancima

Istog dana, Merkur i Jupiter se povezuju u Blizancima, gurajući nas da ispitamo različite odnose i izazivajući našu glad za znanjem.

Kroz sve ove astrološke promene, važno je da povedemo računa o svom mentalnom zdravlju i da budemo podrška jedni drugima. Sezona Blizanaca može povećati anksioznost, te je važno praktikovati ljubaznost, saosećanje, strpljenje i empatiju prema drugima.

Širenje ljubavi

Na kraju, važno je da širimo ljubav i pažnju prema drugima. Budimo velikodušni i ljubazni, pružajući podršku onima koji je trebaju. Upravo ovo je vreme da pokažemo koliko nam je stalo do ljudi oko nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading