ZBOG APRILSKOG POMRAČENJA SUNCA SLEDI PAKAO: Život donosi KATASTROFU ovim horoskopskim znacima

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pomračenje poznato je i kao Khagras i desiće se 8. aprila.

ZBOG APRILSKOG POMRAČENJA SUNCA SLEDI PAKAO: Život donosi KATASTROFU ovim horoskopskim znacima

Foto: shutterstock

Na nebu će se odigrati spektakularni prirodni događaji u aprilu 2024. godine - čak dva pomračenja Sunca!  Pomračenja Sunca u aprilu i oktobru 2024. godine donose sa sobom ne samo spektakularne prirodne fenomene, već i mogući uticaj na horoskopske znakove. Prvo pomračenje, poznato kao Khagras ili potpuno pomračenje Sunca, dogodiće se 8. aprila, dok će drugo, poznato kao pomračenje Sunca Kankanakriti ili prstenasto pomračenje, biti vidljivo u sredu, 2. oktobra. 

Uticaj pomračenja na horoskopske znakove

Ovaj period će biti izazovan za određene horoskopske znakove, a astrolozi upozoravaju na moguće turbulencije u poslu, finansijama i ljubavnom životu. Bikovi bi mogli da dožive preokrete u ljubavnom životu i sukobe sa komšijama, što ih podstiče da budu oprezni i pažljivo da promišljaju. Rakovi se takođe mogu suočiti s izazovima, posebno na poslovnom planu, što može dovesti do finansijskih gubitaka i povećanog stresa. Vage će doživeti teške trenutke u ličnom životu i vođenju kompanija, što može negativno da utiče na njihovo zdravlje. Škorpije će imati izazovne periode na poslovnom planu, dok Strelčevi mogu da očekuju intenzivnu konkurenciju i pritiske od strane nadređenih na radnom mestu, piše "Najzena".

Foto: Tanjug/ V. Šporčić

Pomračenje Sunca će se desiti u aprilu i oktobru


Astrolozi savetuju oprez i pažljivo planiranje, posebno u oblastima finansija, posla i ljubavnih odnosa, kako bi se izbegli potencijalni izazovi i stresne situacije. Svi znakovi trebalo bi da budu svesni mogućih promena i da se prilagode novonastalim okolnostima kako bi sačuvali svoje emocionalno i fizičko blagostanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading