RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE DRUGI DEO MARTA ZA OVA ČETIRI ZNAKA BITI ULTRA IZAZOVAN: Pred njima je mnogo težak period, ČUVAJTE SE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog savetuje da hitno porade na popravljanju odnosa, kako bi izbegli posledice.

RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE DRUGI DEO MARTA ZA OVA ČETIRI ZNAKA BITI ULTRA IZAZOVAN: Pred njima je mnogo težak period, ČUVAJTE SE!

Foto: Shutterstock

Poznati ruski astrolog Pavel Globa, čije se prognoze smatraju veoma preciznim, izneo je svoje viđenje događaja koji se očekuju tokom druge polovine marta 2024. godine. U svom najnovijem predviđanju, Globa je obradio nekoliko znakova Zodijaka, dajući dragocene savete i upozorenja za naredni period.

Lav: Posledice bahatog ponašanja

Za pripadnike znaka Lava, Globa ističe da će agresivno i impulsivno ponašanje dovesti do suočavanja sa posledicama iz prošlosti. Savetuje im da se ne opterećuju time, već da hrabro prihvate izazove i izvuku pouke iz njih za budućnost.

Ovan: Usamljenost i popravljanje odnosa

Što se tiče Ovnova, astrolog upozorava da će osećati veliku usamljenost zbog nedovoljne pažnje od strane bliskih ljudi i zbog obezvređivanja njihovih osećanja. Savetuje im da hitno porade na popravljanju odnosa, kako bi izbegli velike posledice.

Foto: YouTube/ Pavel Globa TV

Pavel Globa predviđanja za drugu polovinu marta


Škorpija: Mogući gubici u ljubavi

Za Škorpije, Globa prognozira moguće gubitke u ljubavnom životu, pa čak i raskid sa osobom koju mnogo vole. Međutim, ističe da postoji šansa da se takvi događaji spreče ukoliko osobe promene svoje ponašanje i izbegnu aroganciju i sebičnost, prenosi "Luftika".

Vodolija: Izazovi na poslu

Pavel Globa takođe upozorava pripadnike znaka Vodolije da ih očekuju sukobi na poslu, prvenstveno zbog lenjosti i nerada. Prema njegovom mišljenju, postoji čak mogućnost da se suoče sa otkazom ili finansijskim gubicima ako ne promene svoj pristup radu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading