NOVAC STIŽE ZA OVA TRI ZNAKA U MARTU: Saznajte da li će se PARE lepiti za vas, detaljna prognoza!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pluton u Vodoliji osigurava dobru zaradu!

NOVAC STIŽE ZA OVA TRI ZNAKA U MARTU: Saznajte da li će se PARE lepiti za vas, detaljna prognoza!

Foto: shutterstock

Mart je stigao, a sa njim dolazi i sezona Riba, koja sa sobom nosi puno nejasnih informacija. Sa Merkurom koji se nalazi u Ribama do 10. marta, pažnja se skreće na važnost provere činjenica pre donošenja odluka. Igra se "zvezdani rulet", a planete će biti naklonjene pojedinim znakovima više nego ostalima.

Uticaj Meseca na horoskopske znakove

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, trenutno se nalazi u Vagi, gde pozitivno deluje na Vage, Blizance i Vodolije. Očekuje se da će ovi znaci doživeti neverovatnu sreću u narednom periodu.

Tranzit Merkura kroz znak Ribe

Trenutni tranzit Merkura kroz znak Ribe, koji je počeo 23. februara, donosi značajne promene u načinu komunikacije i obrađivanja informacija. Ovo će imati uticaja na donošenje odluka i finansijske situacije pojedinih znakova.

Foto: pixabay.com

Očekuje se da će Vage, Blizanci i Vodolije doživeti neverovatnu sreću u narednom periodu


Uticaj Venere i Sunca na zaradu

Venera u Ribama donosi zaradu na osnovu poslova koji možda nisu zvanično prijavljeni, ali takođe upozorava na oprez zbog mogućih prevara. Sunce u Ribama može doneti zaradu posredstvom inostranstva, dok od 11. marta Merkur počinje da radi za određene znakove, što će povećati prilive novca, piše "Informer".

Uticaj planeta na finansije

Mars u Vodoliji do 22. marta može doneti novčane dobitke, ali takođe savetuje da se bude oprezan sa troškovima. Dobar aspekt Saturna i Jupitera obećava zaradu koja stiže sa zakašnjenjem, dok Pluton u Vodoliji osigurava dobru zaradu i čak podstiče da rizikujete u narednom periodu.

Iako će prvi deo marta možda biti izazovan finansijski, drugi deo meseca donosi poboljšanje situacije. Ovaj period godine može biti povoljan za pregovore, razgovor o povišici ili bonusu, i obećava sigurnu zaradu. Važno je imati strpljenja i mudro upravljati finansijama kako bi se iskoristili pozitivni uticaji planeta na zaradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading