TRI HOROSKOPSKA ZNAKA MORAJU DA ZNAJU KAKO DA POSTAVE GRANICE U LJUBAVI: Vreme je da kažete dosta!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.07.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, 26. jula morate naučiti kako da postavite granice u ljubavi!

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA MORAJU DA ZNAJU KAKO DA POSTAVE GRANICE U LJUBAVI: Vreme je da kažete dosta!

Foto: shutterstock

Zamišljena devojka

Tri horoskopska znaka uče kako da postave granice u ljubavi 26. jula, tokom Mesečevog trigona Saturn tranzita. U ljubavi i vezi ne možemo tek tako gaziti po tuđem tlu. Mislimo da možemo, jer nas ideal ljubavi tera da razmišljamo kako što je ljubav jača, imamo manju potrebu za bilo čim što bi nas moglo razdvojiti, ali da li je idealna ljubav stvarno dobra i moguća?

Svakome treba svoj prostor i to je ono zbog čega smo individue. Ne moramo se odreći pameti da bismo bili u uspešnoj ljubavnoj vezi. Tri horoskopska znaka ne znaju kako da postave granice.

To je samopoštovanje, a za one koji ga imaju, privatan prostor je bitna stvar. Ovde se ne šalimo; kada osobi koju volimo i obožavamo više od bilo koga na svetu kažemo da imamo svoje granice, ona to mora razumeti. 

Foto: shutterstock

Par se svađa

1. Blizanci

Zaista postoji toliko toga što možete podneti kada je vaša privatnost u pitanju, jer je to jedna od najvažnijih stvari u vašem životu. Zapravo, potreba za privatnošću i ličnim prostorom verovatno je faktor broj jedan u tome zašto su vaše prethodne veze propale; treba vam svoj prostor, a primetili ste da vaši partneri nisu uvek to shvatali kao dobru stvar. Postoji šansa da će nova ljubav razumeti vaše potrebe ili će se postojeći partner opameti.

2. Devica

Na vas utiče tranzit Meseca u trigonu Saturn, zbog čega ste shvatili da zapravo niste toliko potrebni kao što mislite da jeste. Naravno, ne volite da budete sami, ali to ne znači da vam treba partner na glavi 24 sata dnevno. Čini se da je vaš partner glavni čuvar i oni misle da su vam izuzetno potrebni, što Device nervira. Zato vreme je da postavite svoje granice!

3. Ribe

U početku ste mislili da je njihova potreba da znaju gde ste u svakom trenutku slatka; možda ste čak uživali u njihovom posesivnom ponašanju, ali sada se počinje činiti da je otišlo predaleko.

Tokom Meseca u trigonu sa Saturnom, reći ćete svom partneru da, iako ste savršeno vredni poverenja, takođe ne volite da vas špijuniraju ili nadziru i da vas njihov nedavni porast sumnjičavosti jako odbija. Jedno je videti da je vaš partner zainteresovan za vas, a drugo je videti da je opsednut vama do te mere da ne vidi nikakve granice između vas i njega. Dobro, današnji dan sve to menja, ali morate biti dovoljno hrabri da tražite ono što vam je potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading