DO KRAJA 2023. GODINE ČETIRI ZNAKA PRONAĆI ĆE LUDU LJUBAV! Slede romantični sastanci i mnogo poklona

Autor: N.J.

Lifestyle

09.07.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja ove godine pojaviće se osoba koju ćete ludo voleti.

DO KRAJA 2023. GODINE ČETIRI ZNAKA PRONAĆI ĆE LUDU LJUBAV! Slede romantični sastanci i mnogo poklona

Foto: shutterstock

Četiri horoskopska znaka imaće sreće do kraja ove godine i pronaći će svoju ljubav.

Lav

Imaće sreće ove godine i probudiće im se lepa osećanja. Lavovi će na jesen upoznati osobu koju će zavoleti i izgradiće lepu vezu. Biće im zanimljivo, a ta veza doneće i neka poznatstva koja bi kasnije mogla Lavovima da pomogne u karijeri. U isto vreme imaće zadovoljene dve potrebe - finansijske i intimne.

Vaga

Dobićete šansu da upoznate osobu koja će vam biti važna, a jedini problem je što ćete morati da birate imeđu više kandidiata. Ne zaboravite da vi donosite odluku i ne dopustite da drugi utiču na vas.  Nemojte da odbijate ponude društva za izlazak jer se možda vaša srodna duša nalazi baš tu negde iza ugla, iskoristite priliku!

Foto: shutterstock

Par se ljubi u krevetu

Škorpija

Sastanak koji će vam odrediti sudbinu desiće se neočekivano, zato družite se, putujte i iskoristite vreme na najbolji mogući način! Iznenadni susret može se desiti bilo gde, u teretani, na poslu, marketu, salonu... Doslovno bilo gde! Nakon toga sledi vam izuzetno dobar period, pokloni, putovanja, romantična osećanja, a do kraja godine možda i selidba u zajednički stan.

Vodolija

Ove godine upoznaćete osobu za kojom već duže vreme žudite: ambicioznu, upornu, inteligentnu i lepu. Sanjali ste možda i nedostižne snove, ali za vas se pokazalo da to ipak nije bilo tako nedostižno. Sve će se "poklopiti" samo je potrebno da pogledate ko vam je u okruženju i tu biste mogli da pronađete osobu za kojom već dugo tragate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading