"AKO IH UZNEMIRITE, PRESEĆI ĆE VAS" Astrolog upozorava - Ovo su NAJZLOBNIJI horoskopski znaci, dok ŠKORPIJE nikada ne zaboravljaju urađeno

Autor: N.J.

Lifestyle

06.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivci kojih se treba čuvati.

"AKO IH UZNEMIRITE, PRESEĆI ĆE VAS" Astrolog upozorava - Ovo su NAJZLOBNIJI horoskopski znaci, dok ŠKORPIJE nikada ne zaboravljaju urađeno

Foto: shutterstock

Očajna žena

Uvek postoji neko ko ruši sve ostalo da bi se uzdigao. Prema astrolozima, jedan od razloga zašto se oni tako ponašaju zapisan je u zvezdama. Šest znakova spada u izuzetno zlobne.

1. Rak

Oni su na vrhu same liste, neraspoloženi su i negativni, ali nije samo to.

- Ne želite uznemiriti jedno od ovih stvorenja - upozorava Šarlot King, astrološkinja. Poznato je da Rakovi odbrambeno reaguju na gotovo sve, čak i na dobre stvari. King napominje da se ne boje da koriste svoj tvrdi oklop.

- Zloba ovog znaka temelji se na zaštiti i sigurnosti, stoga, ako uznemirite Raka, budite spremni. Preseći će vas - dodaje King.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak Rak

2. Vodolije

Brzo se izoluju od onih koji su im najbliži zato nemaju mnogo empatije prema drugima.

- Nekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćna bića, pri čemu veruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže - kaže King.

3. Bik

Inače su odani, deluju mirno i sabrano. Ali mnogi ne znaju kako se situacija promeni za čas. Oštri su ako su zanemereni.

- Opušteni i superhladnokrvni Bikovi čine se bezopasnima, i takvi su dok ne povredite jednu stvar blisku njihovom srcu -  kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog.

- Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari.

Foto: Shutterstock

Depresivna žena

4. Ovan

Oni su avanturisti, ali i teško podnose kada ih neko ne primećuje.

- Ovan voli da pobeđuje ​​i uvek sebe stavlja na pijedestal. Ispod te grubosti ipak je neko ko želi da se osećati shvaćenim i cenjenim -  kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovnu treba da bi se smirio slušanje, uvažavanje i saosećanje.

5. Škorpija

Imaju sklonost da preteraju zbog čega su neshvaćeni.

- Ovaj misteriozni znak nikada ne zaboravlja ni najmanju bol ili nepoštovanje koje mu je naneseno i sastavlja najsloženije planove za osvetu. Škorpijine negativne osobine mogu se lako obuzdati ljubaznošću, istinoljubivošću i razumevanjem - kaže Kumar.

Foto: shutterstock

Žena ljuta na supruga

6. Blizanci

Imaju mračnu stranu.

- Dok su Blizanci poznati po svojoj živahnosti i zabavnom duhu, postoji i njihova mnogo mračnija strana. U astrologiji, Blizanci se smatraju najoštrijim znakom, ali oštroumnost se može prevesti i kao oštar jezik - objašnjava i dodaje:

- Ako čujete trač o sebi, postoji mogućnost da je došao od Blizanca -  ističe. Ako treba da ohladite Blizanca, najbolje je da se odvojite čim počne negativno da govori o nečemu ili nekome, prenosi "Zadovoljna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading