SMEŠI IM SE SVADBA: Ova tri horoskopska znaka venčaće se do kraja 2023. godine

Autor: N.J.

Lifestyle

16.01.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ste baš vi među njima!

SMEŠI IM SE SVADBA: Ova tri horoskopska znaka venčaće se do kraja 2023. godine

Foto: pixabay.com

Za tri horoskopska znaka, ova godina biće baš lepa! Ako ste u vezi neke stvari mogle bi da se promene, i to na bolje. Ovi znaci u horoskopu prema astrolozima mogu da se raduju venčanju. Postoje velike šanse da baš oni kažu "da" i godinu provedu u pripremanju venčanja. Takođe, oni koji su slobodni njima se smeši konačno upoznavanje srodne duše.

Evo koja tri horoskopska znaka prave svadbu ove godine:

Bik

Godina koja je došla izuzetno je povoljna za bračne odnose. Ova godina za Bikove biće posebna, jer oni koji su zaljubljeni konačno će početi da razmišljaju o nečemu ozbiljnijem. Od početka ove godine pa sve do 6. marta 2023. godine Merkur će tranzirati u devetoj kući i to kao vladar druge, ali i pete kuće znaka Bika. Zbog toga Bikove će pratiti samo sreća, ali biće i ljubavi, nebitno da li ste bili slobodni ili u stabilnim vezama. U januaru, februaru i martu desiće se sudbinske veze i samim tim ljubav će biti lepa, ali i jaka. Bikovi koji su sada započeli vezu ili je započnu do marta, trebalo bi da se venčaju do kraja 2023. godine.

Foto: Izvor: Pixabay/melancholiaphotography

Mlada drži crveno beli buket cveća

Škorpija

Ovo će biti prelepa godina! Takođe, ako ste slobodni konačno se desila prilika za jaku vezu, pa čak i za osnivanje porodice. Ako želite brak, to će se ispuniti do aprila ove godine. A, ako ste se razdvojili od partnera sada imate priliku da stvorite jak odnos. Konačno možete da izgladite nesporazume. Napetosti su moguće u vezi, ali u junu ili julu i to zbog treće osobe. U periodu od 22. januara pa sve do 15. februara, Škorpije koje nisu udate mogle bi naći partnera.

Vodolija

Od 15. februara do 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zato, oni koji su u vezi ili braku, moguće je da će se popraviti odnos ali na bolje. Nesuglasice će se rešiti, a ljubav će cvetati. Tada će Vodolije posebno biti romantične. Od 12. marta do 6. aprila 2023. Venera će proći kroz treću kuću, i tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol,  na sve strane će biti avantura, romansa ali i bitnih susreta, piše "Luftika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading