OTKRIVENO! KIM KARDAŠIJAN MRZI ŽENU KANJE VESTA: Jednu stvar ne može da joj oprosti i sada je sve mnogo jasnije!

Autor: N.J.

Lifestyle

14.01.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet je šokirala vest da se Kanje Vest oženio svojom zaposlenom, Bjankom Sensori – ali znamo nekoga ko se i nije iznenadio - Kim Kardašijan.

OTKRIVENO! KIM KARDAŠIJAN MRZI ŽENU KANJE VESTA: Jednu stvar ne može da joj oprosti i sada je sve mnogo jasnije!

Foto: Tanjug/AP

Kanje i Kim

Upućeni kažu da je bivša gospođa Vest, Kim, dugo prezirala Bjanku bez nekog jasnog razloga.

- Kim je mrzi - rekao je izvor i istakao da je na poslu bilo dobro poznato da Bjanku Kim ne voli kao i da je sumnjala da Kanje želi nešto više sa njom, prenosi “Njujork post”.


- Ona je lepa, a Kim mrzi lepe devojke - dodao je izvor.

 

Inače, Bjanka je magistrirala arhitekturu i radila je u firmi u kojoj Kanje Vest nadgleda razne modne i dizajnerske projekte već nekoliko godina. On takođe gaji strast prema arhitekturi i obnovio je brojne zgrade. TMZ je u petak izvešatavao da se par nedavno venčao na privatnoj ceremoniji, iako je stranica izjavila da nemaju venčani list kako bi zajednica bila legalna. Kasnije, odnosno nakon toga, uočeni su kako nose burme. Zanimljivo je da su se venčali samo dva meseca nakon što se Kanje razveo od Kim Kardašijan. Da podsetimo, njihovo venčanje održalo se u Firenci u Italiji 2014. Godine.

Kanje i Bjanka su prvi put uočeni na dejtu na Beverli Hilsu, a interesantno je da je Kanje u decembru objavio pesmu “Censori Overload” koja uključuje i stih:

- I Biblija kaže: “Ne mogu više imati seks do braka."

Kako je pisao ”Dejli mejl” par je prošle nedelje navodno otišao na medeni mesec u odmaralište Amangiri u Velikom krugu nacionalnih parkova i spomenika u Utahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading