OVIM ZNAKOVIMA JE GLAVA UVEK U OBLACIMA: Smušeni su i zaboravni

Autor:

Lifestyle

13.01.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se ikada zapitali zašto je nekim ljudima glava uvek u oblacima?

OVIM ZNAKOVIMA JE GLAVA UVEK U OBLACIMA: Smušeni su i zaboravni

Foto: shutterstock

Zamišljena devojka

U astrologiji se ovi znakovi smatraju najviše smušenima:

Ribe

Ribe su odvojene od stvarnosti i izgubljene u svojim osećanjima. Kad su u pitanju praktične stvari, potpuno su pogubljene. Verovatno će zaboraviti na važne rokove ili propustiti rođendane svojih prijatelja, a za njih nije čudno ni da uđu u pogrešan autobus ili ne odu na posao, jer su zaboravile koji je dan. Previše su zaokupljene sanjarenjem da bi se bavile dosadnim, svakodnevnim stvarima, prenosi Index.hr.

Blizanci

Blizanci mogu da budu nemarni i rastreseni, jer im je glava u svakom trenutku prepuna različitih misli i ideja. Kada moraju nešto da obave, često završe na potpuno drugom mestu jer ih putem nešto omete, pa zaborave gde je trebalo da odu i šta je trebalo da naprave. Prilagodljivi su i brzo uče nove stvari, ali nikada ne mogu da se fokusiraju dovoljno dugo na jednu stvar.

Vodolija

Vodolije ne mare za male detalje iz svakodnevnog života. Oni gledaju širu sliku i ne zamaraju se nebitnim stvarima. Na primer, kada svi u njihovom krugu prijatelja prepričavaju najnovije tračeve o slavnima, Vodolije nemaju pojma o tome šta se dešava. Oni jednostavno ne misle da su takve stvari vredne njihove pažnje.

Strelac

Strelac je znak kom je glava uvek u oblacima. Ovi ljudi stalno maštaju o svojoj sledećoj avanturi. Njihove su misli uvek usmerene na budućnost, pa ne obraćaju pažnju na ono što se oko njih dešava. Redovno zaboravljaju na obaveze, krše rokove i ne ispunjavaju obećanja zato što ne pamte stvari koje im nisu zanimljive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading