MARS DANAS PRESTAJE DA BUDE RETROGRADAN: Ovi znakovi će konačno moći da ODAHNU!

Autor:

Lifestyle

12.01.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mars je ušao u Blizance 20. avgusta 2022. i ostaće u njima sve do 25. marta 2023. Ovo je neuobičajeno dugo vreme koje ta planeta može da provede u jednom znaku, a za to je odgovorno njegovo retrogradno kretanje.

MARS DANAS PRESTAJE DA BUDE RETROGRADAN: Ovi znakovi će konačno moći da ODAHNU!

Foto: pixabay.com

Srećna devojka

Planeta je retrogradna kada se čini da se kreće unazad kroz Zodijak. Mars je 30. novembra 2022. počeo retrogradno da se kreće, a to će da traje do 12. januara 2023.

Njegovo nazadno kretanje kroz Blizance otežalo je koncentraciju i donelo svađe i probleme u komunikaciji. Mnogi su se žalili na umor, pad motivacije i gubitak optimizma. S obzirom da je nova godina započela sa tri retrogradne planete (Mars, Merkur i Uran), problemi iz 2022. preneli su se u 2023. i može nam se činiti kao da godina zapravo još nije ni počela, prenosi Index.hr.

Završetkom retrogradnog Marsa u četvrtak, 12. januara konačno se budimo iz letargije. Dobićemo priliv pozitivne energije i motivacije, a stvari će se pomerati s „mrtve“ tačke. Iako će svi od toga imati korist, ova će četiri znaka osetiti najveće olakšanje.

Blizanci

Budući da se odvijao u vašem znaku, retrogradni Mars je na vas imao najveći uticaj. Poslednjih nekoliko meseci za vas je bilo frustrirajuće i osećali ste da ne možete predahnuti. To je možda dovelo do nervoze, pesimizma i konflikata. Nakon četvrtka bolje ćete kontrolisati svoju energiju. Pronaćićete inspiraciju i početi ostvarivati ono što želite. Pred vama su novi počeci.

Strelac

Retrogradni Mars uticao je na vaše veze i odnose s okolinom. Verovatno ste imali mnogo nesuglasica. Ljudi su puno zahtevali od vas, a neki su se odnosi možda i raspali. U narednom ćete razdoblju ponovno uspostaviti ravnotežu u intimnim odnosima. Usresredićete se na ljude koji zaslužuju vašu pažnju, a udaljiti se od onih koji na vas vrše negativan uticaj.

Ribe

Retrogradni Mars kod vas je pobudio mnoge emocije. Verovatno vam je nedostajala podrška bliskih ljudi. Možda su se kod kuće ili u porodici pojavili problemi koji su vas prilično iscrpili. Sada ćete konačno dobiti podršku koja vam može pomoći da se osećate dovoljno sigurno i samouvereno da započnete nove poduhvate.

Devica

Iza vas su naporni meseci. Mnogi su osećali da ne uspevaju da ostvare ciljeve i suočavali se sa neuspesima i kašnjenjima. Možda je došlo do porasta odgovornosti, pa ste bili preopterećeni i pod stresom. Direktan Mars donosi olakšanje i pomaže vam da jasnije vidite smer u kom idete i postavite si nove dugoročne ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading