KADA BUDEŠ PUNOLETAN NAĆI ĆU TE I UBITI TVOG OCA I MAJKU! Protiv bivšeg fudbalera Nikole Petkovića podignuta optužnica, pretio MALOLETNIKU

Autor:

Hronika

04.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv njega je ranije već podignuta optužnica zbog ugrožavanja sigurnosti.

KADA BUDEŠ PUNOLETAN NAĆI ĆU TE I UBITI TVOG OCA I MAJKU! Protiv bivšeg fudbalera Nikole Petkovića podignuta optužnica, pretio MALOLETNIKU

Foto: youtube.com/Crvena zvezda

Nikola Petković

Protiv bivšeg fudbalera Nikole Petkovića (38) podignuta je optužnica zbog postojanja opravdane sumnje da je 30. maja ove godine u Beogradu, u blizini Autokomande, kod fudbalskog stadiona "Rajko Mitić" ugrozio sigurnost maloletnog M. D. (15), saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo.

- Sudu je predloženo da okrivljenog osudi zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti i da ga kazni po zakonu - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Petković

On je, kako je ranije navedeno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, na teritoriji opštine Savski venac, 30. maja, nakon sto su se sukobile dve grupe osnovaca, dečaku izrekao niz uvreda i pretnji koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu.

- Govorio mu je 'kada budeš punoletan naći ću te i ubiti, tvog oca i majku...' ponašajući se prema njemu na način na koji se vređa ljusko dostojanstvo - navodi se iz ovog tužilaštva.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Nije prvi ispad koji se beleži Petkoviću

Krajem aprila je protiv Nikole Petkovića Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je učinio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti na štetu Nemanje Bjelice.

Petković je, podsetimo, verbalno napao i pretio smrću makazama košarkašu Nemanji Bjelici i članovima njegove porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading