POČINJE SUĐENJE NIKOLI PETKOVIĆU ZBOG NAPADA NA NEMANJU BJELICU MAKAZAMA: Evo kada će fudbaler i košarkaš u sudnicu

Autor:

Sport

29.05.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti mu robija ako se donese osuđujuća presuda.

POČINJE SUĐENJE NIKOLI PETKOVIĆU ZBOG NAPADA NA NEMANJU BJELICU MAKAZAMA: Evo kada će fudbaler i košarkaš u sudnicu

Foto: Starsport

Suđenje fudbaleru Nikoli Petkoviću (38) koji je optužen za verbalni napad i pretnje smrću makazama košarkašu Nemanji Bjelici i članovima njegove porodice počeće u Prvom osnovnom sudu u Beogradu 20. juna. Tužilaštvo je u optužnom predlogu sudu predložilo da Petkovića proglase krivim i izreknu mu uslovnu osudu sa kaznom zatvora u trajanju od šest meseci, uz dvogodišnji rok provere.

Prema optužnom predlogu, Petkoviću je na teret stavljeno krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Na saslušanju u tužilaštvu, Petković je negirao navode krivične prijave, tvrdeći da nije počinio delo koje mu se stavlja na teret. Incident se navodno dogodio 3. februara u tržnom centru "Galerija" u dečjoj igraonici, gde je Petković navodno verbalno napao Bjelicu i pretio mu smrću držeći makaze u ruci.

Republika

Foto: Društvene mreže

Napad snimile nadzorne kamere

Na početku suđenja fudbaler će imati priliku da iznese svoju odbranu. Interesantno je da je Petković već na saslušanju negirao navode optužnice, ističući svoju nevinost u vezi sa ovim događajem.


Podsetimo, incident se desio početkom februara u igraonici u centru Beograda tokom dečijeg rođendana, a Republika je prva objavila ekskluzivni snimak napada. Prema izveštajima, Bjelica je bio sam za stolom kada mu je Petković prišao, uneo mu se u lice i nešto mu rekao. Prema izjavama svedoka, obratio mu se gnusnim i pretećim rečima: "Gde si indijanac, je*aću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!". U tom momentu košarkaš Nemanja Bjelica se odvojio i seo za šank. To Petkoviću nije bilo dovoljno tako da je nastavio sa svojim pretnjama. On se vratio, držeći makaze u rukama, i stao pored Bjelice, upućujući gnusne i preteće reči, prema svedocima prisutnim u igraonici.

- Sad ću da te izbodem, p*čko jedna! Čekam te na parkingu - rekao je navodno Petković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading