PUCAO JE 4 PUTA U VRATA, A ONDA JE ONA SKOČILA I ODUZELA MU PIŠTOLJ! Detalji drame u Vladičinom Hanu: "Odjednom joj je nogavica bila natopljena KRVLJU!"

Autor:

Hronika

15.09.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije kažu da je žena "odradila muški posao" kada je sprečila veću tragediju!

PUCAO JE 4 PUTA U VRATA, A ONDA JE ONA SKOČILA I ODUZELA MU PIŠTOLJ! Detalji drame u Vladičinom Hanu: "Odjednom joj je nogavica bila natopljena KRVLJU!"

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Pripadnik Žandarmerije S. M. (45) iz okoline Vladičinog Hana pucao je iz službenog pištolja, a njegova supruga L. M. (37) navodno se slučajno ranila kada mu je oduzela pištolj. Meštani su za Kurir rekli da je L. M. operisana i da je sada dobro.

Incident se dogodio u petak oko 17 sati u njihovoj porodičnoj kući, gde žive sa roditeljima S. M. Navodno, par se posvađao, nakon čega je S. M. pucao četiri puta u vrata. Supruga mu je oduzela pištolj, stavila ga za pojas, a kada je pozvala brata da dođe po nju, slučajno je sebi pucala u nogu. S. M. je nakon toga uhapšen, a L. M. je prevezena u Klinički centar Niš.

- L. M. je operisana u Kliničkom centru Niš i sada na svu sreću dobro. Ona se sada oporavlja i očekuje se da će uskoro izaći na kućno lečenje - kaže meštanin i dodaje:

- Nije poznato da su imali problema, jer su nizgled bili odmereni, porodični ljudi i zato nas je ovo šokiralo. Navodno, S. M. je popio i tada je izgubio razum, došlo je do svađe. Iz za sada nepoznatog razloga uzeo je službeni pištolj i vitlao njime po kući. L .M. ga je molila da ostavi oružje i da se sabere, međutim, žandarm je počeo da puca. Ispalio je četri hitca u vrata.

Kako dalje dodaje naš sagovornik, L. M. je odradila "muški posao i oduzela oružje."

- L. M. je, kako pričaju komšije, skočila bukvalno na njega i oduzela mu pištolj. Stavila ga je za pojas i besno zamogala. Uzela je telefon i o porodičnoj drami obavestila brata koji je uskoro i došao. Tada je navodno, nastala još jedna svađa, a L. M. je zakukala na sav glas - kaže komšije bračnog para.

- Ranila je sama sebe. Krv joj je natopila nogavicu. Najverovatnije je slučajno opalila i nanela sebi povrede. Ruke su joj bile krvave kada je stavila na butinu... Tada je nastala prva panika, mislili su da će umreti, S. M. je onako pripit isto bio van sebe.

Naš sagovornik navodi da je bračni par pre samo sedam dana bio sa prijateljima na crnogorskom primorju, tačnije u Budvi.

- Često su putovali, ma videlo se da uživaju. Delovali su skladno, pre nekoliko dana su se vratili sa mora, a prethodno su u junu išli u Tunis. Nekoliko godina su u braku i svaki slobodan trenutak su provodili sami ili zajedno sa prijateljima - navodi izvor.

- S. M. odavno radi kao pripadnik MUP-a Srbije, dok se L. M. nedavno zaposlila u Vladičinom Hanu.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove porodične drame. S. M. uhapšen je zbog krivičnbog dela nasilje u porodici i on bi danas trebalo da bude saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu.

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading