PIJANI SIN BRUTALNO PRETUKAO MAJKU, PA POBEGAO! Užas u Beogradu - Ženi već lomio ruke!

Autor:

Hronika

12.09.2024

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ga je brzom akcijom locirala u Zemunu!

PIJANI SIN BRUTALNO PRETUKAO MAJKU, PA POBEGAO! Užas u Beogradu - Ženi već lomio ruke!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Beogradska policija je reagovala brzo i efikasno uhapšivši B.P. (35) zbog nasilja u porodici. Prema informacijama "Telegraf.rs", B.P. se sumnjiči da je pre dva dana pijan tukao svoju majku, što je naišlo na reakciju komšija koje su čule ženino zapomaganje i pritekle joj u pomoć.

Nesrećna žena već prijavljivala sina za nasilje

Prema saznanjima "Telegraf.rs", ovo nije prvi put da je nesrećna žena prijavljivala svog sina za nasilje. U poslednjem slučaju, on joj je čak polomio ruku, ali je ona povukla prijavu. Očigledno je da je situacija eskalirala do tačke u kojoj je bilo neophodno da interveniše policija.

Pronađen u Zemunu i uhapšen

Nakon prebijanja majke, nasilnik je pokušao da pobegne, ali je policija uspela da ga locira i uhapsi u Zemunu. Ovo pokazuje da je policija bila brza i efikasna u svojoj akciji, čime je sprečila mogućnost da nasilnik izbegne odgovornost za svoja dela.

Nasilniku određeno policijsko zadržavanje

Kako prenosi pomenuti medij, nakon hapšenja, nasilniku je određeno policijsko zadržavanje. Nakon ovog koraka, on će biti predat tužilaštvu, gde će biti sproveden dalji postupak u skladu sa zakonom.

Ovaj slučaj nasilja u porodici još jednom ističe važnost brze reakcije nadležnih organa i podrške zajednice u suzbijanju ovakvih incidenata. Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji zahteva pažnju celokupnog društva, kako bi se žrtvama pružila adekvatna zaštita i podrška.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading