AUTOMOBIL UDARIO U VOZ NA INDUSTRIJSKOJ PRUZI! Oglasili se Železnica posle teške nesreće u Vreocima!

Autor:

Hronika

10.09.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila uviđaj, vatrogasci su isekli automobil da dođu do povređenog.

AUTOMOBIL UDARIO  U VOZ NA INDUSTRIJSKOJ PRUZI! Oglasili se Železnica posle teške nesreće u Vreocima!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Večeras je došlo do teške nezgode, odnosno do sudara voza i automobila marke Pežo u Vreocima, pri čemu je vozač automobila zadobio povrede, ali je svestan i komunikativan.
 

Tim povodom oglasili su se iz "Infrastruktura Železnica Srbije".

- Na industrijskom koloseku Rudarskog basena Kolubara u Vreocima, večeras se dogodila nesreća na putnom prelazu, kada je putnički automobil udario u teretni voz.

 

- Reč je o putnom prelazu koji se nalazi na industrijskoj pruzi i ne pripada javnoj železničkoj infrastrukturi. Prema prvim informacijama sa mesta nesreće, automobil je u sudaru potpuno smrskan, a vatrogasne jedinice su na terenu. I ovaj put apelujemo i upozoravamo da se na putnim prelazima poštuju propisi i saobraćajna signalizacija, kako bi se sprečile nesreće i sačuvali ljudski životi - saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Policija je obavila uviđaj, vatrogasci su isekli automobil da dođu do povređenog.

Podsećamo,  brat M.D. (12) i sestra M.D. (14), poginuli su zajedno sa taksistom Milanom Lazarevićem u sudaru automobila i voza kod Lazarevca sredinom prošlog meseca. 

Naime, Milan Lazarević, prevozio je u svom taksi vozilu Milana Dimića i njegovo dvoje dece, kada je prešao preko pruge u momentu kada je voz nailazio i koji ih je nažalost, udario i usmrtio na licu mesta. Poginuli su vozač i dvoje dece, dok je njihov otac Milan, preživeo.

Otac je prošao samo sa lakšim povredama, a kada je video da su mu deca mrtva ceo voz je zasuo kamenicama.

Ispostavilo se da je uzrok nesreće to što automobil, odnosno vozač taksija, nije stao na znak Stop, i čim je stupio na prugu voz ih je direktno udario.

- Kad su izvukli decu, otac je bio potpuno krvav, primio je injekciju. Otac je ležao pored svoje dece, milovao ih i zapevao na sav glas - govorio je očevidac ove tragedije i dodao da je i sam milovao poginulu devojčicu po kosi:

Žena koja je takođe svedočila ovoj nesreći kaže da su scene bile stravične.

 - Verujte mi da ne mogu da pričam od šoka. Ovo je velika tragedija. Šta se desilo vozaču, to niko ne zna. Jadan otac te dece, samo je on još živ. Čula sam kako njegovi zapevaju, ne znam šta da kažem. Teško tom ocu ako preživi. Kako će mučenik ovo da preživi, jadni ljudi, jadne porodice bez sinova i unuka. Nije mi dobro, molim vas, ne mogu više da pričam - rekla je za Republiku žena koja je svedok jezivoj saobraćajki koja je potresla celu Srbiju.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading