EVO U KAKVOM JE STANJU VOZAČ U ČIJI AUTOMOBIL JE UDARIO VOZ: Poznato kako je došlo do nezgode!

Autor:

Hronika

10.09.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vreocima kod Kolubare večeras oko 20 sati došlo je do teške saobraćajne nezgode

EVO U KAKVOM JE STANJU VOZAČ U ČIJI AUTOMOBIL JE UDARIO VOZ: Poznato kako je došlo do nezgode!

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Kako nezvanično saznaje Telegraf u Infrastrukturi Železnica Srbije, kolosek na kome se večeras dogodila nesreća u Vreocima nije javna pruga u nadležnosti infrastrukture, već je u pitanju industrijski kolosek u nadležnosti površinskog kopa Kolubara.

- Kola su udarila u manevarski sastav - navodi izvor Telegrafa.

Vatrogasci su izvadili vozača koji nije životno ugrožen, a nalet se desio oko osam časova, saopšteno je.

Podsetimo, u Vreocima kod Kolubare večeras oko 20 sati došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarili voz i automobil. Snimak koji je objavila stranica 192_rs prikazuje jezive scene sa lica mesta.

Kako se vidi na videu automobil je ostao zgužvan kao konzerva između bandere i voza, a ljudi u šoku posmatraju jezive slike.

Podsećamo, sredinom prošlog meseca, brat M.D. (12) i sestra M.D. (14), poginuli su zajedno sa taksistom Milanom Lazarevićem u sudaru automobila i voza kod Lazarevca. 

Naime, Milan Lazarević, prevozio je u svom taksi vozilu Milana Dimića i njegovo dvoje dece, kada je prešao preko pruge u momentu kada je voz nailazio i koji ih je nažalost, udario i usmrtio na licu mesta. Poginuli su vozač i dvoje dece, dok je njihov otac Milan, preživeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading