KOD NJEGA BILO ONO ŠTO POLICIJA VEĆ DUGO TRAŽI! Nadležni upali u kuću u Surčinu i imali šta i da vide!

Autor:

Hronika

09.09.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u kući N.S. pronašla i drogu.

KOD NJEGA BILO ONO ŠTO POLICIJA VEĆ DUGO TRAŽI! Nadležni upali u kuću u Surčinu i imali šta i da vide!

Foto: ATA images, Pxfuel, Shutterstock

Danas javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao uhapšenog N.S. (37) na okolnosti izvršenja krivičnog dela "nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija" i krivičnog dela "neovlašćeno držanje opojnih droga".

Okrivljenom se stavlja na teret da je u kući u Surčinu, neovlašćeno držao vatreno oružje - jedan pištolj M57, kalibra 7,62 mm, za kojim vatrenim oružjem je bila raspisana potraga, dok je u garaži neovlašćeno držao opojnu drogu marihuanu.

Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi da ponoviti krivično delo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema okrivljenom odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

Podsećamo, državljanin Srbije i četiri Italijana uhapšeni su juče u italijanskim vodama dok su na otvorenom moru, na ribarsku koču ukrcavali 540 kilograma kokaina, saopštila je Guardia di Finanza.

Akciju su sproveli pripadnici Komande provincije Katanija Gvardija di Financa, u saradnji sa pomorskom jedinicom iz Palerma, Operativnom komandom pomorske jedinice iz Pratika di Mare, uz podršku Centralne službe za istraživanje organizovanog kriminala (S.C.I.C.O.).

Iz GdF su saopštili da je ta akcija rezultat ciljanih preventivnih mera usmerenih na nadzor pomorskih ruta u cilju otkrivanja sumnjivih i/ili nezakonitih aktivnosti.

Objašnjavaju da je u tom kontekstu svakodnevno nadgledan deo mora između provincija Katanija i Ragusa, što im je i omogućilo da otkriju sumnjivo kretanje ribarskog broda koji je, umesto ribolova, bio uključen u preuzimanje plutajućih paketa iz vode.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading