ĆERKA ZAKLALA MAJKU! Prvi detalji jezivog zločina u Nišu!

Autor:

Hronika

09.09.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka se lečila na psihijatriji!

ĆERKA ZAKLALA MAJKU! Prvi detalji jezivog zločina u Nišu!

Foto: Shutterstock

Zorica C. (69) ubijena je sinoć u svojoj kući u niškom naselju Nikola Tesla, a prema prvim informacijama, zločin je počinila njena ćerka Marina - piše Telegraf. 

Ispred kuće u kojoj je živela Zorica sa suprugom i ćerkom je policija koja i dalje obavlja uviđaj pa zvaničnih informacija o ovom događaju i dalje nema.

Komšinica ovde porodice kažu da su imali dosta problema da je stalno dolazila policija.

- Ćerka je bila više u psihijatrijskoj bolnici nego kod kuće. Žalila se da je roditelji maltretiraju i more glađu - kažu komšije.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu.

Nezvanično, ćerka je nožem prerezala vrat majci.

Podsećamo,  Miloš I. (21), pre četiri godine ubio je maćehu Danijelu (43), sestre Anu (20), polusestre S. R. (12) i oca Predraga (45). Najverovatnije je nezapamćen zločin učinio dok je cela porodica bila na spavanju, a kao glavni motiv sumnja se da je bio novac.

Krvavi pir odigrao se odigrao u centru Leskovca u iznajmljnoj kući kako bi se razotkrile sve okolnosti ovog krvavog pira. Naš izvor upućen u istragu kaže da je jedino otac Predrag pružio otpor napadaču, dok je ostatak porodice ubijen na spavanju.

Porodica se nedavno doselila iz sela Granica u opštini Bojnik u centra Leskovca, gde je iznajmila kuću u kojoj se i odigrao zločin. Meštani ovog sela gde je i rođen Miloš I. u šoku su zbog sudbine porodice, ali i zbog toga što je za takav krvavi pir optužen Miloš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading