KRVAVE GLAVE POBEGAO U RESTORAN: Detalji pljačke biznismena iz Holandije u Novom Beogradu

Autor:

Hronika

09.09.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin koji živi u Holandiji A. R. (32) pretučen je i opljačkan na parkingu

KRVAVE GLAVE POBEGAO U RESTORAN: Detalji pljačke biznismena iz Holandije u Novom Beogradu

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Državljanin Srbije A. R. (32) koji živi i radi u Holandiji, sredinom prošle nedelje, bio je žrtva dvojice razbojnika ispred poznatog restorana u Novom Beogradu. Beogradska policija traga za pljačkašima.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarci su biznismena sačekali na parkingu. Čim je prišao automobilu zadali su mu nekoliko udaraca u glavu i uzeli torbicu. Plašeći se za svoj život, A. R. je krvave glave pobegao u restoran i zatražio pomoć. Zaposleni su pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Biznismen je tokom istrage, navodno, rekao da "nikome ništa ne duguje, niti mu je neko pretio", piše Telegraf.

O slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a  A. R. je nakon napada primljen u Vojnomedicinsku akademiju.

Kako je Republika već pisala, policija u Beogradu traga za dvojicom razbojnika koji su, u sredu oko 22 sata, pretukli i opljačkali biznismena iz Holandije.

Oteli mu 5.000 evra

Prema nezvaničnim informacijama, on je primljen u bolnicu sa povredama glave.

Kako je izjavio istražiteljima, razbojnici su mu uzeli oko 5.000 evra i sve što je imao u torbici.

Dalja policijska istraga utvgrdiće sve okolnosti pljačke i prebijanja A. R., kao i da li postoje očevici nemilog događaja.

Sličan slučaj, kako je Republika već pisala, dogodio se u oktobru prošle godine kada je navodno opljačkan biznismen D. J. (61), takođe u Novom Beogradu. Ispostavilo se, na kraju da je D. J. izmislio pljačku i da je lakše povrede sam sebi naneo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading