OSVANULA ČITULJA LUKI VUKSANOVIĆU! PORUKA ĆE VAS SLOMITI U PARAMPARČAD: "Neka te anđeli čuvaju kad nismo mogli mi" (FOTO)

Autor:

Hronika

04.09.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza sebe ostavio sina (2), majku, sestru, mnogo rodbine, prijatelje...

OSVANULA ČITULJA LUKI VUKSANOVIĆU! PORUKA ĆE VAS SLOMITI U PARAMPARČAD: "Neka te anđeli čuvaju kad nismo mogli mi" (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Facebook

Danas je osvanula čitulja Luki Vuksanoviću (26), koji je nastradao u jezivoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca, od koje je nakon devet dana njegovo telo pronađeno u blizinu u velikom rastinju.

 - O bože zašto, imao je toliko ostvarljivih planova za sebe, svog malog sina, sestru, zeta, njihovu decu i prijatelje. Luka, za kratko poznanstvo duboko si se uselio u našu dušu i srce. Neka te anđeli čuvaju kad nismo mogli mi - napisale porodice i komšije Osvald, Veljković i Lončarević.

Republika

Foto: printscreen/Novosti

Čitulja Luki Vuksanoviću

 

Podsećamo, od Luke se nakon nesreće oprostila i njegova bivša partnerka, te se na taj način saznalo da on ima i malog sina (2).

- Svašta smo hteli, ali ipak nismo uspeli. Ostavio si pola sebe zauvek kraj mene. Čuvaću ga kao da si tu. Hvala ti, Luka, za sve. Počivaj u miru - napisala je Lukina bivša partnerka sa kojom ima dete 

Nakon što je Lukino telo pronašao policajac, njegovi najbliži ne mogu da poveruju da ga više nema. Nadali su se, kako kažu, da ga neće pronaći jer bi to značilo da je živ.

 - Moj Luka... Bio je najbolji. Vredan, pametan, pošten. Nikad nikog nije prevario, slagao. Nikad se nije služio takvim stvarima. Uvek je bio iskren i tu za svoju porodicu i prijatelje i zato smo mi bili tu za njega - kaže jedan od Lukinih prijatelja.

On navodi da je Luka imao velike snove.

 - Planirao je da napravi radionicu u kući. Stalno je pričao o tome - dodaje Lukin prijatelja.

Kako kaže, o nesreći su saznali tek nekoliko sati nakon nje.

 - Meni je drug javio da je Luka imao saobraćajku. Rekao mi je da ga nisu našli u kolima, ja u to nisam mogao da poverujem - kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading