KAMERE SNIMILE POSLEDNJE TRENUTKE LUKINOG ŽIVOTA! Evo šta se vidi na njima i kako je mladić nestao za samo 40 SEKUNDI!

Autor:

Hronika

04.09.2024

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga porodice za Lukom Vuksanovićem (26) iz Beograda, koji je doživeo saobraćajnu nesreću 24. avgusta nešto posle 22 časa, trajala je devet dana.

KAMERE SNIMILE POSLEDNJE TRENUTKE LUKINOG ŽIVOTA! Evo šta se vidi na njima i kako je mladić nestao za samo 40 SEKUNDI!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Luka Vuksanović (26) doživeo je saobraćajnu nesreću pre deset dana kada je, kako se sumnja, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u zaštitnu ogradu te sleteo sa puta. Kako je njegova sestra rekla, nadzorna kamera je snimila trenutak nesreće, međutim, postavlja se pitanje šta bi sve snimak mogao da otkrije.

Lukina starija sestra objasnila je ranije za da je njen brat bio sam u automobilu, te da je te večeri krenuo kod drugara. Na naplatnoj rampi kod Mladenovca snimila ga je nadzorna kamera, on je razgovarao sa radnicom zbog jer mu se nije dobro očitala naplata i nastavio je dalje kretanje. Nakon sedam kilometra, dogodila se nesreća.

Potraga porodice za Lukom Vuksanovićem (26) iz Beograda, koji je doživeo saobraćajnu nesreću 24. avgusta nešto posle 22 časa, trajala je devet dana. Njegovo beživotno telo prekjuče je pronađeno u šiblju na nešto manje od 100 metara od mesta udesa.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Odnošenje tela Luke Vuksanovića

Saobraćajna nezgoda, kako je Republika već pisala, dogodila se na putu za Mladenovac kod skretanja za Sopot.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto saobraćajne nesreće

Porodica i prijatelji, kako smo pisali, prekjuče ujutru okupili su se na mestu na kom je Luka imao saobraćajnu nesreću 24. avgusta oko 22 sata posle koje je nestao. Te večeri, on je svopjim automobilom "audi Q5" krenuo kod svog prijatelja u Mladenovac. Izgubio je kontrolu nad vozilom, probio bankinu, preskočio deo ograde, prevrnuo se, udario u parkirani autobus, srušio saobraćajni znak i zaustavio se na travnjaku.

Članovi porodice kasnije su izračunali da se u momentu kada je probio bankinu Luka kretao oko 135 kilometara na čas.

Gosti obližmjeg restorana prvi su dotrčali do mesta na kome se stravičan udes dogodio.  Automobil je stajao sa uništenim prednjim delom. Vrata vozača bila su zatvorena, dok su suvozačeva bila razvaljena, što je unosilo misteriju u čitav slučaj. Vozača, međutim, nigde nije bilo.

(Blic/Republika)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading