SERIJSKI LOPOV UHAPŠEN U NIŠU: Počinio četiri krađe, pokušao i petu!

Autor:

Hronika

03.09.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. V. (29) osumnjičen je za provale u dve prodavnice, restoran brze hrane i pekaru

SERIJSKI LOPOV UHAPŠEN U NIŠU: Počinio četiri krađe, pokušao i petu!

Foto: Shutterstock, Pxfuel

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su četiri teške krađe i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili M. V. (29) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ova krivična dela.

On se sumnjiči da je, u poslednjih mesec dana, provalio u dve prodavnice, restoran brze hrane i pekaru i ukrao novac.

Takođe, sumnja se i da je provalio u još jednu prodavnicu iz koje ništa nije ukrao, pa se tereti i za krivično delo teška krađa u pokušaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, posle čega će biti poznato da li će mu biti određen pritvor.

Važnost bezbednosti objekata

Serijski lopovi hapšeni su i u drugim gradovima Srbije, a sredinom ovog meseca uhapšen je serijski lopoiv iz Novog Sada.

Ovaj slučaj takođe podseća vlasnike poslovnih objekata na važnost adekvatnih mera bezbednosti. Uvođenje sigurnosnih kamera, alarmnih sistema i drugih preventivnih mera može značajno smanjiti rizik od provala i krađa. Takođe, saradnja sa lokalnom policijom može biti od velike pomoći u očuvanju bezbednosti poslovnih prostora.

Hapšenje M. V.  predstavlja važan korak u borbi protiv kriminala u Nišu. Građani se nadaju da će ovaj slučaj poslužiti kao primer i da će doprineti većoj bezbednosti njihovog grada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading