UZNEMIRUJUĆE! OTAC SINU ZARIO NOŽ U SRCE! Tužilaštvo otkrilo NOVE detalje ubistva i samoubistva u Kruševcu!

Autor:

Hronika

29.08.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka mladića van sebe.

UZNEMIRUJUĆE! OTAC SINU ZARIO NOŽ U SRCE! Tužilaštvo otkrilo NOVE detalje ubistva i samoubistva u Kruševcu!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Više javno tužilaštvo u Kruševcu obavestilo je javnost da je ubijeni mladić Dejan Fazlija, kog je nožem usmrtio otac N. U. (50), prijavljen kao nestao 27. avgusta. Njegova majka N. F. (52) prijavila je nestanak lokalnoj policijskoj stanici.

Potraga za nestalim mladićem je pokrenuta istog dana od dana prijave nestanka, kad je u policijsku stanicu došla i njegova sestra i učinila isto što i majka, zatraživši od službenika nove podatke o svom bratu.

  - Dana 27. 8. 2024, u večernjim satima, Policijskoj upravi u Kruševcu zvanično je prijavila nestanak lica D. F. (25) njegova majka N. F. (52), mada je potraga za njim pokrenuta od podnevnih sati istog dana, kad je njegova sestra po majci nezvanično prijavila njegov nestanak, raspitujući se u policiji o eventualnim njihovim saznanjima o njegovoj sudbini (lišenju slobode, povredama, učešću u nekom događaju i sl.) - navodi se u saopštenju.

Daljom potragom policija je ustanovila da se nesrećni mladić susreo s ocem, da su se posvađali i da je Dejan nakon fizičkog obračuna povređen.

 - Operativnim radom na terenu došlo se do podataka da se nestali susreo sa svojim ocem N. U. (50) dana 26. 8. 2024, u kasnim večernjim satima, sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu, da je između njih došlo do verbalne rasprave, nakon čega verovatno došlo do fizičkog kontakta, u kojem je N. U. najverovatnije nožen naneo povredu D. F., ali da taj događaj nije prijavljen policiji - navode iz tužilaštva.

Posle kobne večeri, saznavši za smrt sina, otac izvršava samoubistvo.

 - N. U. dana 27. 8. 2024. izvršio je samoubistvo vešanjem u porodičnoj kući.

Telo nesrećnog mladića, kako tvrde iz Tužilaštva, pronađeno je u jednom od pomoćnih objekata komšija

 - Intenzivnom pretragom okoline mesta na kojem je došlo do svađe oca i sina, pripadnici PU Kruševac su dana 28. 8. 2024, u prepodnevnim satima, u pomoćnom objektu - šupi koja se nalazi u dvorištu jedne od kuća (čiji se vlasnici nalaze na godišnjem odmoru), pronašli beživotno telo sada pokojnog D. F. - navodi se.

Nakon nalaza obdukcije ustanovljen je i tačan uzrok smrti, kako navode u nadležnom tužilaštvu.

 - Nakon obavljenog uviđaja koji je obavio dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Kruševcu sa uviđajnom ekipom PU Kruševac, izdata je naredba za obdukciju leša D. F., koja je obavljena dana 29. 8. 2024, a čiji preliminarni rezultat ukazuje da je smrt nastupila u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića.

VJT u Kruševcu će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati i druge mere i radnje vezane za potpuno utvrđivanje činjenica vezanih za ove događaje - navodi se u saopštenju VJT u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading