"IDEM DA NAPRAVIM MASAKR!" Isplivala prepiska Uroša Blažića i rijaliti-učesnika na dan ubistva - KRVNIK NAJAVLJIVAO DA KREĆE U KRVAVI PIR!

Autor:

Hronika

28.08.2024

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor nije ozbiljno shvatao poruke, svemu prethodila svađa!

"IDEM DA NAPRAVIM MASAKR!" Isplivala prepiska Uroša Blažića i rijaliti-učesnika na dan ubistva - KRVNIK NAJAVLJIVAO DA KREĆE U KRVAVI PIR!

Foto: printscreen/instagram

Uroš Blažić, koji je 4. maja prošle godine ubio devetoro, a ranio 12 osoba, istog dana, oko 21.30, poslao je svom drugu Viktoru Đorđeviću poruku u kojoj je najavio masakr, ali to njegov prijatelj nije shvatio ozbiljno.

U međuvremenu su se pojavile poruke na aplikaciji Vocap (WhatsApp) u koju je uvid imao Blic.

Svađao se u grupi, pa krenuo u krvavi pohod

Blažić se Đorđeviću obratio u 20.21 porukom: "Je l` ti vidiš šta ispisa", nakon čega ga Đorđević pita: "Ko." Blažić mu potom odgovara: "Ova bolesna osoba, ha-ha-ha", pa u sledećoj poruci piše: "Vanja" i pita ga: "Kakve ključeve." Đorđević mu odgovara: "Ne veruješ."

Blažić mu zatim odgovara: "Bolesne su", pa ga u sledećoj poruci pita: "Koliko, sensej, ja tebi dugujem para." Đorđević ga potom pita: "Kakve pare", na šta mu Blažić odgovara: "Što su nas ovi tukli", misleći ko koliko i šta kome duguje. Đorđević ga potom pita: "Je l` sam ti tražio pare", na šta mu Blažić odgovara: "Zove me Marko (drug prim.aut‚.) i priča kako mu stalno kukaš na mene da ti dugujem pare."

Foto: ST/Nemanja Pančić

Uroš Blažić

"Ma ne kukam ja njemu da ga zovem, nego ovako pričamo. On me stalno pita jesi li platio. I onda mu ja kažem, odakle da platim, od čega da platim? I onda kreće priča, pa što ti ne pomognu", napisao je Đorđević i zatim dodao: "Ne šalji poruke nikom od njih".

Blažić mu u 21.22 piše: "Izašao sam iz grupe (pretpostavlja se na Vocap grupu gde su svi bili i gde su se posvađali tog dana prim.aut.)" i dodaje: "Njega ćeš pozvati u Beograd kad se vratiš."

Đorđević mu odgovara: "Teraj ih u ku*ac", na šta mu Blažić piše: "Moramo da se probudimo malo. Ja ti ne bih pomogao da imam."

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić i mesto masakra u Duboni i Malom Orašju

"Spuštaš se tu, vređaš kao neka žena" (odnosi se na svađu u Vocap grupi prim.aut.), piše mu Đorđević, na šta mu Blažić odgovara: "Gledam da sačuvam neki dinar da ispratim sezonu."

"Idem da pravim masakr"

Poslednje poruke su usledile počevši od 21.24, kada je Đorđević napisao: "Sve ja to znam", na šta mu je Blažić odgovorio: "Jesi li ti rekao vređaj sad u grupi? Ha-ha-ha."

"Ne piši nikome ništa", napisao mu je kratko Đorđević, na šta mu je Blažić odgovorio u 21.30: "Sedam u kola. Idem da pravim masakr."

Foto: MUP Srbije

Hapšenje Uroša Blažića

Đorđević mu je minut kasnije odgovorio sa: "Ćuti, ke*aj i brzine menjaj", ne shvatajući ozbiljno poruku koju mu je Blažić poslao.

Viktor ispričao sve o kobnom danu

Viktor Đorđević, koji je u javnosti poznat kao Nikola, učesnik rijaliti-programa i bivši momak pevačice Sanje Vučić, dao je iskaz i do detalja opisao kobni dan i poznanstvo sa Blažićem.

- Što se tiče kritičnog dana, poznato mi je da se Uroš celog dana spremao za slavu, bio je u kući svojih roditelja. Tog dana s Urošem sam komunicirao preko Vocap grupe, u grupi je bilo nekoliko nas, možda petoro, šestoro. Dakle, ja sam u Vocap grupi napisao nešto u smislu: "Odoh ja", krenuo sam za Beč, kombijem. Tada je u ovoj grupi jedna devojka napisala: "Šta ćeš sada kada ode tvoj sensej, tačnije, to je značilo učitelj. Ta devojka iz Kruševca je tom prilikom provocirala, cela ta prepiska je zabeležena u Uroševom telefonu. U jednom trenutku je mene pozvao drug iz Paraćina i rekao mi je da nije bezazlena situacija što se ove prepiske tiče jer je Uroš u ovoj prepisci uvredio nju, a ona je pozvala druga i rekla da će da prebiju Uroša. Nakon ovoga ja sam je pozvao i rekao joj da nema potrebe da se svađa s Urošem i da će joj se Uroš izviniti, a i ja sam se izvinio u njegovo ime, a ona je rekla da će se izvinjavati iz Urgentnog centra. Ne znam tačno koliko je bilo sati. Nakon izvesnog vremena, ne znam koliko je vremena prošlo, možda između pola sata i sat, nagađam vreme, mene je ponovo pozvao drug i poslao mi je vesti s interneta da je pucano u Duboni i pitao me je da li je to Uroš uradio. Ja sam preko interneta malo propratio vesti, pozvao sam ga na njegov mobilni telefon, ali se on nije javio - rekao je Đorđević, a navodi se u optužnici Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading