RIJALITI UČESNIK NA SUDU ZBOG UBICE UROŠA BLAŽIĆA! Poslao mu poruku, pa počeo da ubija po selima!

Autor:

Zabava

23.08.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi je izneo i detalje o svom korišćenju steroida, ističući da je to počeo da koristi pre Nove godine i da je to imalo uticaja na njegovo ponašanje.

RIJALITI UČESNIK NA SUDU ZBOG UBICE UROŠA BLAŽIĆA! Poslao mu poruku, pa počeo da ubija po selima!

Foto: Nikola Mutić, Instagram

Masovni ubica Uroš Blažić šokirao je prisutne u sudnici Specijalnog suda u Beogradu svojom izjavom da je imao prepisku na "Vocapu" sa svojim prijateljem Viktorom Đorđevićem i jednom devojkom te kobne večeri. On je istakao da je počeo da koristi steroide pre Nove godine i da se osećao nenormalno te večeri kada je počinio zločin. Blažić je naglasio da ne može da pronađe opravdanje za svoje postupke, ali je istakao uzroke koji su doveli do te tragedije.

Foto: Republika, Instagram

Uroš Blažić

 

Optuženi je izneo detalje o svom korišćenju steroida, ističući da je to počeo da koristi pre Nove godine i da je to imalo uticaja na njegovo ponašanje. Takođe, naglasio je da se osećao nenormalno te večeri, što je dodatno doprinelo tragičnim događajima.

 

U toku suđenja, Uroš Blažić spomenuo je svog prijatelja kao jednog od učesnika u prepisci koja je prethodila zločinu. Zanimljivo je istaći da je ovaj prijatelj ranije nosio ime Nikola Đorđević, koji je inače poznati javnosti kao rijaliti učesnik i bivši dečko pevačice Sanje Vučić.

Foto: RTS/printscreen

Uroš Blažić

 

Iznošenje odbrane optuženog izazvalo je različite reakcije u javnosti. Mnogi su zgranuti Blažićevim pokušajem da pronađe opravdanje za svoje postupke, dok su drugi zainteresovani za detalje o njegovom korišćenju steroida i uticaju toga na njegovo ponašanje.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Uroš Blažić i Nikola Đorđević 

 

Porodice žrtava i preživeli su sa pažnjom pratili suđenje i Blažićevo iznošenje odbrane. Njihove reakcije na ove nove detalje i pokušaj opravdanja za zločin su ključne za dalji tok suđenja i donošenje presude.

Foto: printscreen/instagram

Nikola Đorđević

 

Nakon iznošenja odbrane, suđenje masovnom ubicu Urošu Blažiću ulazi u završnu fazu. Sa novim detaljima o njegovom mentalnom stanju i okolnostima koje su prethodile zločinu, očekuje se da će se javnost intenzivnije baviti ovim slučajem. Dalji tok događaja biće od presudnog značaja za pravdu i mir porodica žrtava.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading