DEO KRAGUJEVCA POD POLICIJSKOM BLOKADOM! Dve bombe ubačene u lokal!

Autor:

Hronika

25.08.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima pojedinih komšija, tu je ranije poslovala firma koja se bavi logistikom za kamionski transport, ali da sada ne znaju da li neko koristi taj prostor.

DEO KRAGUJEVCA POD POLICIJSKOM BLOKADOM! Dve bombe ubačene u lokal!

Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije, ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Dve ručne bombe, koje su ubačene kroz razbijena vrata jednog lokala u Kragujevcu, ali nisu aktivirane, bezbedno su uklonjene.

To je, uz jake mere policijskog obezbeđenja, učinio specijalizovani tim za neeksplodirana ubojna sredstva Uprave za vanredne situacije MUP-a u Kragujevcu, nekoliko sati od prijave.

Naime, policija u Kragujevcu u naselju Erdoglija od prepodneva obezbeđivala je lokal na čijim ulaznim vratima je razbijeno staklo. Patrole policije stigle su po prijavi da je obijen lokal u zgradi u ulici Daničićevoj 51, a stanari koji žive u neposrednoj blizini, bili su zatečeni i uznemireni zbog blokade ovog dela naselja.

Kako su za Kurir rekli građani iz komšiluka, oni nisu znali o čemu je reč i zbog čega policija obezbeđuje to mesto. Ispostavilo se da su u lokal bačene bombe koje nisu eksplodirale.

S obzirom da na lokalu nema nikakvih natpisa, ne može se utvrditi da li se on trenutno koristi za bilo kakvu poslovnu delatnost. Prema navodima pojedinih komšija, tu je ranije poslovala firma koja se bavi logistikom za kamionski transport, ali da sada ne znaju da li neko koristi taj prostor.

Tokom trajanja akcije uklanjanja bombi, saobraćaj na delu ove ulice bio je zabranjen, a vozila su preusmeravana na okolne saobraćajnice.

Iz Policijske uprave u Kragujevcu još se nisu oglašavali ovim povodom, ali se očekuje njihovo saopštenje sa podrobnijim informacijama.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading