NOVI PAZAR TUGUJE ZBOG LINE, TAIRE I HUSREDINA! Otac i ćerke stradali u jezivoj saobraćajnoj nesreći, ubio ih vozač koji je PRETICAO KOLONU MUNJEVITOM BRZINOM!

Autor:

Hronika

25.08.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je sahranjena i starija ćerka porodice Fehratović

NOVI PAZAR TUGUJE ZBOG LINE, TAIRE I HUSREDINA! Otac i ćerke stradali u jezivoj saobraćajnoj nesreći, ubio ih vozač koji je PRETICAO KOLONU MUNJEVITOM BRZINOM!

Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen, Shutterstock

U Novom Pazaru danas je Dan žalosti povodom tragične pogibije porodice Fehratović u saobraćajnoj nesreći 9. avgusta.

U skladu sa zakonom, zastave će biti spuštene na pola koplja, a medijski program prilagođen Danu żalosti, objavljeno je na sajtu Grada Novi Pazar.

Saobraćajna nesreća se dogodila 9. avgusta na putu Sjenica-Nova Varoš, kada je vozač "mercedesa", kojim je upravljao Dž. K. izgubio kontrolu tokom preticanja i sudario se sa automobilom u kojem je bila porodica Fehratović. 

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs и још 2

Nesreća u Sjenici

Hasredin Fehratović(41) i njegova mlađa ćerka Taira poginuli su na licu mesta, a starija ćerka Lina je preminula kasnije u bolnici. 

Na licu mesta poginuo je i vozač automobila koji je izazvao nesreću.

Na licu mesta, život su izgubili Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka Taira. Dženaza za njih obavljena je 10. avgusta u selu Murovce kod Novog Pazara, gde su rodbina, prijatelji i komšije ispratili svoje najmilije na večni počinak.

Istog dana, u Sjenici je klanjana dženaza i za Dženana Koraća, vozača “mercedesa”, koji je preminuo usled zadobijenih povreda.

Nažalost, tragedija porodice Fehratović postala je još veća 15 dana kasnije, kada je u Kliničko-bolničkom centru Kragujevac, nakon borbe za život, preminula i srednja ćerka Hasredina Fehratovića. Ova devojčica, čije srce je prestalo da kuca daleko prerano, bila je poznata po svojoj vedrini i ljubavi prema životu. Njeni prijatelji i poznanici pamtiće je kao nasmijanu i plemenitu, uvek spremnu da pomogne drugima. Ona je danas u istom selu sahranjena.

Foto: Printscreen

Umrlica Lini Fehratović

Porodični poznanik, koji je želio da ostane anoniman, izjavio je: 

- Ovo je nezamisliva tragedija za sve nas. Njena smrt je bila neočekivana i bolna, kao da smo izgubili deo sebe. Bila je dete koje je donosilo svetlost u živote svih oko sebe, i ova bol nikada neće nestati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading