POSVAĐAO SE SA VOZAČEM KOM JE PRAO ŠOFERKU, PA NALETEO POD BUS: Jeziva saobraćajna nesreća u Nišu!

Autor:

Hronika

11.08.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od siline udarca staklo na autobusu je puklo!

POSVAĐAO SE SA VOZAČEM KOM JE PRAO ŠOFERKU, PA NALETEO POD BUS: Jeziva saobraćajna nesreća u Nišu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mladi perač šoferšajbni iz Niša, star 21 godinu, sinoć je postao deo nezgode na raskrsnici Ulice Vožda Karađorđa i Sinđelićevog trga, kada je udario u autobus gradskog saobraćaja. Incident je bio posledica sukoba sa vozačem jednog automobila na centralnoj niškoj raskrsnici ispred Palate pravde.

Sukob i nezgoda

Sukob između perača i vozača automobila eskalirao je do te mere da je mladić istrčao na kolovoz, gde je na njega naleteo autobus gradskog saobraćaja. Srećom, Hitna pomoć je brzo reagovala i pregledala mladića, koji je na svu sreću prošao sa lakšim povredama i pušten je na kućno lečenje.

Prema rečima očevidaca, staklo između prozora vozača i šoferšajbne na autobusu je polomljeno, a saobraćaj u tom delu grada bio je u prekidu više od dva časa. Policija je potvrdila da je do nezgode došlo zbog sukoba sa vozačem, te da je mladić lakše povređen, ali da nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem.

Reakcija nadležnih organa

Policija je obavila uviđaj u prisustvu tužioca radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Važno je naglasiti da je brza reakcija Hitne pomoći i nadležnih organa doprinela tome da se nezgoda završi sa lakšim posledicama.


Ovaj incident nas podseća na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i kontrole emocija u saobraćaju, kako bi se izbegle nepotrebne nezgode i povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading