"NE SANJAM, ZNAM DA NEĆE DOĆI!" POTRESNA OBJAVA SESTRE UBIJENOG POLICAJCA: Jedan kadar posebno KIDA DUŠU (FOTO)

Autor:

Hronika

06.08.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi policajac Nikola Krsmanović ubijen je hicem u glavu 18. jula, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame

"NE SANJAM, ZNAM DA NEĆE DOĆI!" POTRESNA OBJAVA SESTRE UBIJENOG POLICAJCA: Jedan kadar posebno KIDA DUŠU (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Katarina, sestra policajca Nikole Krsmanovića (33) kojeg je kod Loznice ubio Faton Hajrizi, dok je njegovog kolegu ranio u rame, objavila je još jedan potresan video snimak posvećen bratu.

Republika

Foto: instagram/printscreen

 

Na snimku se vidi Nikola sa razigranom decom, a potom kadar koji slama srca: deca koja grle krst na njegovom grobu...

Republika

Foto: instagram/printscreen

 

Dalje se u snimku nižu kadrovi dok je Nikola bio živ.

Republika

Foto: instagram/printscreen

 

- Još jedan dan bez njega... Ne sanjam, sad znam da neće doći više nikad - napisala je Katarina.

Republika

Foto: instagram/printscreen

 

Podsetimo, mladi policajac Nikola Krsmanović ubijen je hicem u glavu 18. jula, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

Hajrizi je nakon ubistva pobegao sa lica mesta. Nakon dva dana potrage za ubicom pripadnici policije, uz saradnju meštana, pronašli su ga, a potom i likvidirali u okolini Loznice jer je odbijao da se preda i ispalio više hitaca u policajce.

Inače, porodica ubijenog policajca neutešna je posle strašnog gubitka, a njegova sestra je nedavno na društvenoj mreži objavila potresan video-snimak, uz sadržaj koji slama srca.

- Ovo je priča mog života, najteže poglavlje! Događaj koji mi je potpuno promenio život. 18. jula probudila me je vest čija težina lomi kosti i svaki organ u telu. Moj brat, koji je bio pripadnik Žandarmerije, Specijalne antiterorističke organizacije (SAJ) Republike Srbije, napušta radno mesto i vraća se na selo našim roditeljima i zapošljava se u stanici granične policije, u želji za lakšim poslom i manje obaveza - napisala je Nikolina sestra Katarina na društvenoj mreži Instagram ispod video-snimka sahrane srpskog policajca, a potom opisala kako je ubijen:

-  Prilikom jedne od rutinskih kontrola, begunac iz kosovskog zatvora, kosovski Albanac, pucao je na njega iz pištolja i pogodio ga s nekoliko metaka u glavu i grudi. Te iste večeri se poslednji put čuo i video s devojkom, planirali su venčanje za septembar, čemu smo se svi radovali. Moj brat je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ništa ga nije moglo spasti, njegov ubica je bio spreman da ubije svakoga ko pokuša da ga vrati u zatvor. Moj brat je sahranjen 20. jula, uz najveće počasti Republike Srbije. Sahrani je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, kao i stotine pripadnika Žandarmerije i policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading