"BAČINCI I ĆIRIN RIT NIKAD NEĆE ZABORAVITI BAČINAČKOG KISLINGA"! Potresni oproštaji prijatelja od Miroslava koji se udavio na Sotskom jezeru spasavajući decu!

Autor:

Hronika

05.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Miroslav je juče poveo svoju ćerku na jezero, kako bi uživali u danu i kupali se, iako je na ovom mestu strogo zabranjeno kupanje. On je usput pozvao i bliske komšije, međutim, kako oni nius mogli da se pridruže, poslali su decu sa Miroslavom.

"BAČINCI I ĆIRIN RIT NIKAD NEĆE ZABORAVITI BAČINAČKOG KISLINGA"! Potresni oproštaji prijatelja od Miroslava koji se udavio na Sotskom jezeru spasavajući decu!

Foto: Printscreen/Facebook

Žitelji sela Bačinci potreseni su velikom tragedijom koja je obeležila jučerašnji dan na Sotskom jezeru kod Šida, kada se Miroslav Cuper (33) utopio u jezeru, nakon prevrtanja gumenog čamca u kom je bio sa decom.

Njegovi prijatelji se uveliko opraštaju od njega, a jedna oproštajna poruka upućena Miroslavu posebno je privukla pažnju.

- Miroslav Cuper Mika. Počivaj u miru nebeskom. Bačinci kao ni Ćirin rit neće zaboraviti Bačinačkog Kislinga - pisalo je u objavi ispod njegove fotografije.

Inače, Miroslav je juče poveo svoju ćerku na Sotsko jezero, kako bi uživali u danu i kupali se, iako je na ovom mestu strogo zabranjeno kupanje. On je usput pozvao i bliske komšije, međutim, kako oni nius mogli da se pridruže, poslali su decu sa Miroslavom.

Nažalost, ubrzo nakon vožnje čamcem, isti se prevrnuo u vodi, a kako meštani kažu, prva je upala Miroslavova ćerka. On je odmah pokušao da je izvuče, te je došlo do prevrtanja čamca i tada su i druga deca upala u vodu.

Njihovo dozivanje u pomoć čuli su posetioci jezera koji su se našli u blizini, kao i jedan od pecaroša, koji se, takođe, utopio nakon što je pokušao da im pomogne.

Međutim, čovek koji je uspeo da reaguje i spase decu, ispričao je za Kurir kako se sve izdešavalo kobnog dana na jezeru.

- Nalazio sam se na obali jezera Sot kao posetilac, kada se sa jezera začulo dozivanje u pomoć. Odmah sam, sa još dvojicom posetilaca, ušao u vodu da pomognem. Nijednog momenta nisam oklevao, video sam da su u pitanju deca i tu onda nema mesta strahu, panici i razmišljanju o sebi. Uspeli smo da izvučemo decu iz vode, ona su spasena i nepovređena. Nažalost, dva života su izgubljena - ispričao je Radoslav Lakić, komandir Policijske ispostave Šid.

Tela oba nastradala izvučena su iz vode.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading