REPUBLIKA U BORU! MILOŠ ILIĆ NAM JE OTVORIO VRATA SVOG DOMA! Otkrivamo kako su Ivana i beba, a EVO I KAKO ĆE SE ZVATI DANKIN BRAT! (FOTO)

Autor: Maja Bogavac

Hronika

25.07.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba je mala i ima dva kilograma, kaže Miloš Ilić za Republiku.

REPUBLIKA U BORU! MILOŠ ILIĆ NAM JE OTVORIO VRATA SVOG DOMA! Otkrivamo kako su Ivana i beba, a EVO I KAKO ĆE SE ZVATI DANKIN BRAT! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Facebook

Ekipa portala Republika se nalazi u Boru gde se porodila Ivana Ilić, majka dvogodišnje Danke Ilić koja je nestala 26. marta, a za njeno ubistvo su optuženi Dejan Dragijević i Srđan Janković, za telom nesrećne devojčice se još uvek traga. 

Miloš Ilić nam je otvorio vrata svog doma i otkrio nepoznate detalje o bebi i kao i o majci Ivani.

Ivana i beba su dobro. Beba je mala i ima dva kilograma. Sin je i zvaće se Pavle! - rekao je Miloš za Republiku.

Podsetimo, jutros se pojavila informacija da je Ivana porodila, međutim neki mediji su preneli da ta informacija nije tačna i preneli navodno oglašavanje Dankinog oca. Međutim, Miloš se potom oglasio za Republiku i naveo da se Ivana porodila. 

Jeste porodila se. Rekao sam svima da nema potrebe da me zivkaju necu se javiti nikome više. Nema potrebe za uznemiravanjem. Hvala - kratko je rekao Miloš za Republiku.

Danka Ilić iz Bora nestala je 26. marta iz dvorišta stare kuće njene majke Ivane. Kobnog dana trudna Ivana je na svoje zapušteno imanje dovela ćerku i sina, a ubrzo je Danka nestala. Kako je majka ispričala u istrazi, ona je nakratko ostavila devojčicu samu dok je sinu davala vodu.

Deset dana od nestanka Danke Ilić, policija je uhapsila Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da su devojčicu ubili, a telo sakrili. Međutim, oni su posle prvobitnog priznanja zločina, sada promenili svoje iskaze i tvrde da Danku nikada nisu ni videli, a kamoli ubili.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja autora i linkovanja portala Republika.rs.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading